ΡΩΣΙΑ: Εθνικός τελικός-έκπληξη στις 8 Μαρτίου!

Ο Μάρτιος ξεκινά με μια μεγάλη έκπληξη από τη Ρωσία καθώς μόλις δύο βδομάδες πριν από την προθεσμία υποβολής συμμετοχών το Channel One ανακοίνωσε ότι η επιλογή του εκπρόσωπου της χώρας για το φετινό διαγωνισμό θα γίνει μέσα από εθνικό τελικό !

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 8 Μαρτίου στις 20.00 ώρα Ελλάδος διάρκειας μόλις μίας ώρας.

Το Channel One προς το παρόν δεν έδωσε καμία άλλη πληροφορία σχετικά με τους συμμετέχοντες και τα τραγούδια.

Άλλα τηλεοπτικά μέσα στη Ρωσία αναφέρουν οτι οι Little Big έχουν ήδη επιλεγεί και ότι θα κληθούν να παρουσιάσουν ορισμένα τραγούδια τους προκειμένου να επιλέξει το κοινό το αγαπημένο του.

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι θα έχουμε εθνικό τελικό στη Ρωσία για πρώτη φορά μετα το 2012 !

Θυμίζουμε ότι οι Little Big ήταν οι περσινοί εκπρόσωποι της χώρας με το τραγούδι “Uno” το οποίο έκανε μεγάλη επιτυχία στη Ρωσία σπάζοντας τα ρεκόρ των views στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο Youtube.

Η Ρωσία στο διαγωνισμό

Η Ρωσία συμμετέχει από το 1994 μετρώντας μία νίκη το 2008 με το Believe και τον Dima Bilan. Αριθμεί μόλις έναν αποκλεισμό από τον τελικό το 2018 με τη Julia Samoylova και το “I won’t break”. Αποτελεί μία από τις πλέον επιτυχημένες χώρες στο διαγωνισμό έχοντας τερματίσει στην πρώτη τριάδα συνολίκα 9 φορές σε 22 συμμετοχές.

Η Ρωσία έχει κληρωθεί να εμφανιστεί (μαζί με την Κύπρο) στον πρώτο ημιτελικό και συγκεκριμένα στο πρώτο μισό του (θέσεις 1-8) στις 18 Μαίου 2021.

Θα είναι άραγε οι Little Big οι εκπρόσωποι της Ρωσίας και φέτος ή θα πρέπει να “αναμετρηθούν” με άλλους καλλιτέχνες;

Μέχρι να έχουμε νεώτερα από τη Ρωσία, ας μετρήσουμε μία ακόμα φορά μαζί με τους Little Big στα Ισπανικά …

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ρωσίας στη Eurovision 2021!

Πηγή: Eurovoix.com

Χρήστος Φάβιος
Χρήστος Φάβιος
Απόφοιτος του μεταπτυχιακού Εργασιακής και Οργανωσιακής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Βρυξελλών, recruiter και φανατικός με την Eurovision εδώ και δύο δεκαετίες. Αγαπώ να παρακολουθώ ταινίες, θέατρο και αθλητικές διοργανώσεις, να ταξιδεύω και να γράφω στίχους και ποιήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ