ΡΩΣΙΑ: Γιατί δεν συμμετείχαν οι Little Big φέτος;

Το συγκροτημα Little Big ήταν αναμφίβολα ένα από τα μεγάλα φαβορί της Eurovision 2020. Το τραγούδι τους Uno κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ προβολών στο Youtube στο κανάλι της Eurovision. Παρόλα αυτά, το συγκρότημα δεν ήταν καν υποψήφιο στον φετινό τελικό που διοργάνωσε η Ρωσία για την επιλογή του εκπρόσωπου της για φέτος.

Ο frontman του συγκροτήματος Ilya Prusikin καλεσμένος σε βραδινό σόου της ρωσικής τηλεόρασης έδωσε τη δική του απάντηση σχετικά με τη φετινή απουσία τους.

Η αλήθεια είναι οτι από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι δεν θέλουμε να επιστρέψουμε. Όχι μόνο είπαμε αυτό αλλά σκεφτήκαμε επίσης ότι πρέπει να πάει κάποιος άλλος καλλιτέχνης. Άλλωστε δεν είμαστε οι μόνοι στον κόσμο που θα μπορούσαμε να εκπροσωπήσουμε την χώρα. Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να είμαστε σαν κάποιους καλλιτέχνες που έχουν ήδη πάει άλλες 4 φορές…..

Στο σημείο αυτό ο παρουσιαστής ανέφερε το ψευδώνυμο του Sergey Lazarev, “Gazarev”, με τον Ilya Prusikin να συμφωνεί.

Αντιφατικές ωστόσο είναι οι πληροφορίες που είχαν δοθεί από τη φετινή εκπρόσωπο της Ρωσίας, Manizha. Ειδικότερα, σε συνέντευξη της στο wiwibloggs.com, η ρωσίδα τραγουδίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο φετινός ρωσικός τελικός διοργανώθηκε την τελευταία στιγμή ακριβώς εξαιτίας της καθυστέρησης της τελικής απόφασης των Little Big.

Uno VS Tacos!

O Ilya Prusikin ανέφερε επιπλέον ότι το συγκρότημα εξεπλάγη με την απόφαση της ρωσικής τηλεόρασης να το επιλέξει για τη Eurovision 2020. Το τραγούδι Uno δεν προοριζόταν αρχικά για το διαγωνισμό αλλά αποτελούσε απλά ένα από τα κομμάτια του άλμπουμ τους που επρόκειτο να κυκλοφορήσει εντός του 2021. Εκτός από το Uno το συγκρότημα είχε επίσης προτείνει στο κρατικό κανάλι της Ρωσίας, το τραγούδι Tacos, που κυκλοφόρησε εντέλει τον περασμένο Αύγουστο.

Με ποιό από τα δύο τραγούδια πιστεύετε ότι θα πήγαινε καλύτερα η Ρωσία εφόσον συμμετείχε με τους Little Big;

Μείνετε συντονισμένοι στον ogaegreece.com για όλες τις ειδήσεις αναφορικά με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. 

Πηγή: wiwibloggs.com 

Χρήστος Φάβιος
Χρήστος Φάβιος
Απόφοιτος του μεταπτυχιακού Εργασιακής και Οργανωσιακής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Βρυξελλών, recruiter και φανατικός με την Eurovision εδώ και δύο δεκαετίες. Αγαπώ να παρακολουθώ ταινίες, θέατρο και αθλητικές διοργανώσεις, να ταξιδεύω και να γράφω στίχους και ποιήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ