ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Χωρίς εθνικό τελικό η επιλογή τραγουδιού της Roxen!

Σήμερα μόλις ο κρατικός τηλεοπτικός φορέας της Ρουμανίας, TVR, ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρξει εθνικός τελικός για την επιλογή του τραγουδιού της Roxen για τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Οι λόγοι για την απόφαση

Τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού covid-19 αλλά και το γεγονός ότι θα ήταν αδύνατη η διατήρηση αποστάσεων ασφαλείας μεταξύ των συμμετεχόντων υπήρξε ο ένας λόγος που δεν θα δούμε εθνικό τελικό στη Ρουμανία. Ένας δεύτερος λόγος είναι οι περικοπές δαπανών για τη διοργάνωση ενός τέτοιου σόου.

Ωστόσο, τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από αυτή την απόφαση θα δοθούν για την εμφάνιση της Roxen στο Ρότερνταμ.

20 τραγούδια για τη Roxen

Μέσω ανάρτησης στο Instagram, η ίδια η Roxen αποκαλύπτει πως έχει ήδη έτοιμο ένα τραγούδι για τη Eurovision 2021. Παρόλ’ αυτά είχε πολλές προτάσεις:

Όλη η ομάδα ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τη Eurovision 2021 από καιρό. Και όλο αυτό για να επιλεγεί η καλύτερη πρόταση για τον διαγωνισμό. Συνολικά ετοίμασα 20 διαφορετικά demo. Σύντομα θα είμαι σε θέση να αποκαλύψω τα αποτελέσματα της δουλειάς μας και ελπίζω να μείνετε ευχαριστημένοι.

Roxen

Η τελική επιλογή του τραγουδιού θα γίνει από πολυμελή επιτροπή επαγγλματιών.

Άγνωστο πότε

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη πότε θα ακούσουμε το τραγούδι της Roxen. Το μόνο που αποκάλυψε η ίδια είναι πως δεν έχει σημασία αν θα είναι γρήγορο ή αργό τραγούδι. Το σημαντικό είναι η ταύτισή της με το κομμάτι. Θέλει το κοινό να νιώθει ότι η σύνθεση έχει πνεύμα και ότι το μήνυμα του τραγουδιού θα αγγίξει τον κόσμο.

Η Roxen είχε επιλεγεί και πέρυσι ως εκπρόσωπος της Ρουμανίας με το τραγούδι Alcohol You.

πηγή: eurowizja.org

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ