ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Αναζήτηση χώρας από τον Mihai Trăistariu!

Μετά την αποχώρηση του από το Selectia Nationala 2019, ο Mihai Trăistariu δεν δείχνει διατεθειμένος να τα παρατήσει τόσο εύκολα!!! Πριν από λίγες ώρες αποκάλυψε ότι, την επόμενη μέρα από την ανακοίνωση που έκανε για την αποχώρηση του από τον Ρουμάνικο τελικό, ξεκίνησε την αναζήτηση του σε άλλες χώρες!

Αποχώρησα το βράδυ και το πρωί ξύπνησα και είδα ότι δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να συμμετέχω στον διαγωνισμό της Eurovision. Έτσι είδα τις επιλογές μου και αποφάσισα να στείλω email στον κρατικό φορέα του Άγιου Μαρίνου, ο οποίος δέχεται ακόμη συμμετοχές και τώρα περιμένω την απάντησή τους, όμως, με φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, έχουν ήδη βρει εκπρόσωπο.”

Ο Mihai συμπλήρωσε στις δηλώσεις του:

“Δεν θα αφήσω το όνειρό μου να επιστρέψω στην Eurovision, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αυτό θα συμβεί φέτος. Επίσης, εξέτασα το ενδεχόμενο να συμμετάσχω με την Μολδαβία, αλλά ο κρατικός φορέας της Μολδαβίας έχει στους κανονισμούς του ότι πρέπει να είσαι πολίτης της χώρας ή να κάνεις ντουέτο με έναν. Η Eurovision είναι ο στόχος της ζωής μου και θα πάω,  ανεξάρτητα με ποια χώρα. Αν βρίσκω τις πόρτες κλειστές από την Ρουμανία, δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάω με άλλη χώρα στον διαγωνισμό”.

Ο Mihai Trăistariu μετά την απόφαση του TVR να επιλέξει δυο τραγούδια μπαλαντέρ για το Selecţia Naţională, αποφάσισε να αποσυρθεί από το διαγωνισμό. Ο Mihai ήταν υποψήφιος με το τραγούδι «Baya» στους ημιτελικούς της εθνικής επιλογής της Ρουμανίας.

Υπενθυμίζουμε τις ημερομηνίες διεξαγωγής του Selectia Nationala 2019:

  • Πρώτος ημιτελικός στις 27 Ιανουαρίου στην πόλη Iasi
  • Δεύτερος ημιτελικός στις 10 Φεβρουαρίου στην πόλη Arad
  • Μεγάλος Τελικός στις 17 Φεβρουαρίου 2019 στο Βουκουρέστι

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της επιλογής εκπροσώπου της Ρουμανίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

 

πηγή: esckaz.com

4 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ