Πορεία πρωταθλητισμού για το ogaegreece.com με ρεκόρ επισκεψιμότητας!

Το μεγαλύτερο και εγκυρότερο site της Eurovision στην Ελλάδα, ogaegreece.com, ξεπέρασε για μια ακόμη χρονιά τον εαυτό του, καταγράφοντας ρεκόρ επισκεψιμότητας για το μήνα Μάιο, το μήνα της Eurovision, με τουλάχιστον 38% αύξηση σε σχέση με το 2019, όταν και διεξήχθη τελευταία φορά ο διαγωνισμός!  

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία του server μας, αλλά και του google analytics, κατεγράφη νέα μεγάλη αύξηση επισκεψιμότητας με μέσο όρο ημερήσιων επισκέψεων 10.454 και μέσο όρο ημερήσιων κλικς σε άρθρα 71.782 κλικς. Χαρακτηριστικά, μόνο την ημέρα της ανακοίνωσης του νικητή και της 10ης θέσης της Ελλάδας έγινε το μεγαλύτερο ρεκόρ με 42.504 επισκέψεις και 224.988 κλικς στα διάφορα άρθρα του site!

Ακόμα πιο εντυπωσιακός είναι ο αριθμός των μοναδικών επισκεπτών του ogaegreece.com για αυτές τις δύο εβδομάδες της Eurovision: 214.866 επισκέπτες περιηγήθηκαν στο site και πραγματοποίησαν… 1.483.285 κλικς! Ενώ για όλο το μήνα τα κλικς αναμένεται να ξεπεράσουν τα 2 εκατομμύρια!

Η νέα αυτή επιτυχία της ιστοσελίδας του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece μας γεμίζει φυσικά ικανοποίηση, αφού είναι μια επιβράβευση των προσπαθειών μας να δημιουργήσουμε ένα ενημερωτικό site με ισχυρή άποψη, που έχει όλες τις ειδήσεις γύρω από τον διαγωνισμό! Και τα καταφέραμε… με αποτέλεσμα να είμαστε στην κορυφή των sites της κατηγορίας αυτής!

Ανταποκρινόμενος στις ανάγκες του κοινού για υπεύθυνη και σφαιρική ενημέρωση, ο ΟGAE Greece παρέχει λεπτό προς λεπτό συνεχή κάλυψη για ό,τι αφορά το μεγαλύτερο μουσικό και τηλεοπτικό γεγονός της Ευρώπης. Κάτι που έχει εκτιμηθεί και από άλλα μέσα ενημέρωσης ηλεκτρονικά και μη, ελληνικά και ξένα, που αναπαράγουν τις ειδήσεις μας και το περιεχόμενο των άρθρων μας. Από την αρχή της χρονιάς, με ανανεωμένο και εμπλουτισμένο περιεχόμενο η ιστοσελίδα ogaegreece.com, κέρδισε για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη του κοινού, ενώ παράλληλα και με την φετινή ανανέωση του ΥouΤube channel του σωματείου άλλα και την έντονη παρουσία στα social media παρείχε μια ευρύτερη δραστηριότητα.

Σας ευχαριστούμε!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπραβο για την αμεση, ταχυτατη ενημερωση..
    Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.

    Που μπορω να βρω την καταταξη του καθε κριτη σε ολρς τις χωρες; Αναφερομαι στη βαθμολογια του τελικου.
    Ευχαριστω πολυ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ