ΠΟΛΩΝΙΑ: Η θέση της Alicja για τη μη συμμετοχή της στη Eurovision 2021!

Η Πολωνία ανακοίνωσε μόλις σήμερα τον εκπρόσωπό της στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision. Αντίθετα με όσα περίμεναν πολλοί, ο Rafał Brzozowski ήταν ο εκλεκτός της Πολωνικής τηλεόρασης με το τραγούδι The Ride.

Η Alicja ήθελε να λάβει μέρος

Το TVP αν και δεν είχε ανανεώσει τη στήριξη στο πρόσωπό της Alicja στο Europe Shine A Light, οι περισσότεροι περίμεναν ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν στα πλαίσια της διοργάνωσης της Junior Eurovision 2020, στην οποία παρεμπιπτόντως ήταν παρουσιαστής ο Rafał Brzozowski.

Η Alicja Szemplińska, είχε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία της να εκπροσωπήσει τη χώρα της στο διαγωνισμό της Eurovision, θυσιάζοντας μάλιστα τις εξετάσεις εισαγωγής στο πανεπιστήμιο. Η ίδια και η ομάδα της είχαν καταθέσει τη συμμετοχή της στο TVP, τον κρατικό τηλεοπτικό φορέα, χωρίς όμως να λάβουν καμία απάντηση.

Όπως αναφέρει η ίδια μέσα από το λογαριασμό της στο instagram, το όνειρό της να εκπροσωπήσει την Πολωνία στο διαγωνισμό της Eurovision δε σβήνει και πιστεύει ότι κάποια μέρα θα τα καταφέρει.

Το όνειρό μου για τη Eurovision είναι ακόμα ζωντανό και πιστεύω έντονα ότι μια μέρα θα μπορέσω να το κάνω πραγματικότητα. Σήμερα εναποθέτουμε τις ελπίδες στο πρόσωπο του εκπροσώπου μας Rafał Brzozowski

Θυμηθείτε την αποκλειστική συνέντευξη της Alicja στον OGAE Greece

https://ogaegreece.com/archives/78609

Η Alicja Szemplińska θα εκπροσωπούσε το 2020 την Πολωνία με το τραγούδι Empires.

Οι αντιδράσεις από τους Πολωνούς φίλους του διαγωνισμού είναι ανάμεικτες μετά την επιλογή του Rafał Brzozowski με πολλούς από αυτούς να επιθυμούσαν την Alicja στη θέση του.

Πώς σας φαίνεται η επιλογή της Πολωνικής τηλεόρασης; Θα θέλατε να δείτε την Alicja μελλοντικά στο διαγωνισμό της Eurovision;

Για όλα τα νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Πολωνίας στη Eurovision 2021, ακολουθείτε πιστά το www.ogaegreece.com

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ