ΟΥΓΓΑΡΙΑ : Στις 21.30 απόψε ο πρώτος ημιτελικός του DAL 2018!

Σε λίγη ώρα απόψε (20.30 ώρα τοπική, 21.30 ώρα Ελλάδος) θα διεξαχθεί ο πρώτος από τους δύο ημιτελικούς της εθνικής επιλογής της Ουγγαρίας για το διαγωνισμό της Eurovision 2018, το γνωστό Dal!

Εκτός από την τηλεοπτική μετάδοση που θα γίνει από τον σταθμό Duna TV όσοι επιθυμούν θα έχουν την δυνατότητα να το κάνουν μέσω ψηφιακής ζωντανής αναμετάδοσης από τον ιστότοπο Mediaklikk.hu

Οικοδεσπότες της αποψινής βραδιάς θα είναι ο εκπρόσωπος της χώρας στο διαγωνισμό του 2016 Freddie, μαζί με την δημοσιογράφο Krisztina Rátonyi.

Στην αποψινή βραδιά θα συμμετάσχουν εννέα υποψήφιοι που ανεδείχθησαν από τις προκριματικές σειρές που έλαβαν χώρα στις αρχές του έτους. Τέσσερις εξ’ αυτών θα λάβουν το χρίσμα για τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί σε ακριβώς δύο εβδομάδες από σήμερα (24.02.2018).

Η επιλογή θα γίνει με δύο γύρους ψηφοφορίας : Στον πρώτο θα επιλεγούν οι τρεις επικρατέστεροι υποψήφιοι μέσω ενός συνδυασμού επιτροπικής ψήφου και μέσου όρου του αποτελέσματος τους στην τηλεψηφοφορία ενώ στον δεύτερο από τους έξι εναπομείναντες υποψηφίους θα επιλεγεί ένας με μόνο κριτήριο την ψήφο κοινού.

Οι υποψήφιοι που θα διαγωνιστούν απόψε και τα τραγούδια τους έχουν ως εξής :

  1. Gergely DánielfyAzt mondtad
  2. Roland GulyásH Y P N O T I Z E D
  3. Ham ko HamBármerre jársz
  4. Gábor Heincz BigaGood vibez
  5. Gabi KnollNobody to die for
  6. Leander KillsNem szól harang 
  7. Maszkura és a tücsökrajNagybetűs szavak
  8. SativuSLusta lány
  9. Zsolt SüleZöld a május

O δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί σε μία εβδομάδα από σήμερα (17.02.2018).

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους!

Γιώργος Γεωργακόπουλος

Πηγή : www.esctoday.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ