ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Εκτός “Α Dal 2019” ο Petruska. Αντικατάσταση από τον Gergő Oláh!

Όπως σας ενημερώσαμε από χτες μέσα από το άρθρο μας, το MTVA συνέστησε μια ομάδα για να διερευνήσει υπόθεση λογοκλοπής για τραγούδι του A Dal, το οποίο βρίσκεται στον Τελικό του Σαββάτου. Πριν από λίγο όπως ανακοινώθηκε, το ύποπτο τραγούδι ήταν η συμμετοχή του 

Η συμμετοχή του Petruska λοιπόν, από σήμερα το πρωί αποτελεί παρελθόν από τον τελικό του Σαββάτου και την θέση της πήρε η αντίστοιχη του Gergő Oláh.

Ο Μεγάλος Τελικός του A Dal 2019, θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο (23/2)! Το νέο line up μετά την αντικατάσταση του Petruska έχει ως εξής:

  1. Bence Vavra – Szótlanság
  2. The Middletonz  – Roses
  3. Fatal 
  4. Gergő Oláh – Hozzád bújnék

Συμφωνείτε με την απόφαση του MTVA για λογοκλοπή του τραγουδιού του Petruska;

Για όλα τα νέα της Eurovision και τη συμμετοχή της Ουγγαρίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή: escbubble]
Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Διότι τα υπόλοιπα είναι πάρα πολύ πρωτότυπα και δεν έχουν κλέψει τίποτα από πουθενά… Πολλά βρώμικα παιχνίδια εξόντωσης αντιπάλων στον φετινό διαγωνισμό. Όχι, αυτή η Eurovision δεν μου αρέσει.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ