ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Στις 4 Μαρτίου το τραγούδι του Jeangu Macrooy!

Ο εκπρόσωπος της διοργανώτριας χώρας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2021, Jeangu Macrooy, αποκάλυψε σήμερα μέσω ανάρτησης στο Twitter, πότε θα ακούσουμε το τραγούδι του και επιβεβαιώθηκε επίσης από τον λογαριασμό του Songfestival.

Μην κρυφοκοιτάτε! Αφήστε με να σας εκπλήξω στις 4 Μαρτίου

Βίντεο από τις πρόβες

Στον λογαριασμό του Songfestival στο Twitter ανέβηκε link με ένα σύντομο βίντεο από τις πρόβες για την πρεμιέρα του βίντεο, που θα γίνει στις 4 Μαρτίου και 20:00 ώρα Ελλάδας:

Αααχ! Σχεδόν ρίξαμε μια ματιά…

Πρεμιέρα για λίγους

Μια επιλεγμένη ομάδα φίλων του Jeangu Macrooy θα έχουν «πρώτη θέση πίστα» στην πρεμιέρα του τραγουδιού του κατόπιν κλήρωσης. Εκεί θα μπορέσουν να του κάνουν ερωτήσεις και να του δώσουν feedback για τη συμμετοχή του. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν μήνυμα στο jeangu@avrotros.nl.

πηγή: escxtra

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ