ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Σε αναζήτηση τραγουδιού για τη Eurovision 2022!

Πηγή φωτογραφίας: EBU / ANDRES PUTTING

Μπορεί ο φετινός διαγωνισμός να αποτελεί παρελθόν ωστόσο οι Ολλανδοί έχουν ήδη ξεκινήσει να ψάχνουν την επόμενή συμμετοχή για τη Eurovision 2022. Το κανάλι ΑVROTROS ξεκίνησε ήδη την αναζήτηση της 63ης συμμετοχής η οποία θα επιλεγεί μέσα από μια επιτροπή. Σε σχετική ανακοίνωση το κανάλι και η επιτροπή επιθυμούν τα τραγούδια να περιέχουν τα παρακάτω στοιχεία:

Μια συμμετοχή με κατά προτίμηση σύγχρονο αλλά σε κάθε περίπτωση αυθεντικό ήχο. Ένα τραγούδι το οποίο μπορεί να τα καταφέρει σε ένα διαγωνισμό. Από έναν Ολλανδό καλλιτέχνη που μπορεί και θέλει να παρουσιάσει ένα προσωπικό τραγούδι με ένα ξεχωριστό τρόπο, σε οποιοδήποτε είδος, και αν είναι δυνατό με μια προσωπική ιστορία.

Τα άτομα που απαρτίζουν την επιτροπή είναι τα εξής: Eric van Stade, Cornald Maas, Jan Smit, Sander Lantinga, Coen Swijnenberg, Joyce Hoedelmans. Ανάμεσα στα άτομα της επιτροπής βλέπουμε ότι υπάρχει και ένα γνώριμο όνομα και αυτό δεν είναι άλλο από τον Jan Smit, ο οποίος ήταν ένας από τους παρουσιαστές του φετινού διαγωνισμού.

Τα πιο σημαντικά κριτήρια για την κατάθεση των τραγουδιών είναι τα εξής:

  • Το τραγούδι πρέπει να είναι “πειστικά ξεχωριστό”
  • Πρέπει να υποβληθούν το μέγιστο τα καλύτερα τρία τραγούδια τα οποία ταιριάζουν στον διαγωνισμό.
  • Δεν θα πρέπει να έχουν δημοσιευθεί πριν την 1η Σεπτεμβρίου 2021.
  • Η κατάθεση των κομματιών είναι μέχρι την 31η Αυγούστου 2021

Ο Afrojack για τη Eurovision 2022

Ο παγκοσμίου φήμης DJ Afrojack, ο οποίος ήταν ο συνθέτης του interval act “Music Binds Us“, φαίνεται να ενδιαφέρεται για μια συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού. Ο καλλιτέχνης στην εκπομπή RTL Boulevard της ολλανδικής τηλεόρασης δήλωσε:

Δεν ξέρω τι θα συμβεί αλλά θα ήταν ωραία να συμμετάσχω στη δημιουργία της ολλανδικής συμμετοχής για την Eurovision στην Ιταλία.

Δείτε το interval act του Afrojack το οποίο παρουσιάστηκε στον Μεγάλο Τελικό:

Πώς σας φαίνεται η ιδέα να συμμετάσχει ο Afrojack στην Eurovision 2022;

Πηγή: eurovoix.com / AVROTROS

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον διαγωνισμό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ