ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Προβλήματα με το televoting της χώρας!

φωτογραφία: EBU / THOMAS HANSES

Προβλήματα υπήρξαν με την τηλεψηφοφορία (televoting) της Ολλανδίας, καθώς πολλοί τηλεθεατές παραπονέθηκαν ότι οι ψήφοι τους μέσω μηνύματος από κινητό δεν καταμετρήθηκαν. Αυτό επιβεβαιώθηκε από την EBU που είναι υπεύθυνη για διεξαγωγή της ψηφοφορίας.

Το μήνυμα

Οι τηλεθεατές που διάλεξαν το sms για να ψηφίσουν το αγαπημένο τους τραγούδι το Σάββατο έλαβαν το εξής μήνυμα αρκετή ώρα μετά τη λήξη της Eurovision 2021:

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. Δυστυχώς η ψηφοφορία έχει ήδη λήξει.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να υπάρξει σωρεία παραπόνων από Ολλανδούς στο Twitter ότι η ψήφος τους δεν καταμετρήθηκε παρόλο που στάλθηκε εντός της προθεσμίας που δόθηκε στη διάρκεια του σόου.

Η θέση της EBU

Η EBU δήλωσε επί του θέματος πως οι ψήφοι δεν καταμετρήθηκαν λόγω προβλήματος σε πάροχο τηλεφωνίας της χώρας, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε. Επίσης, δεν έγινε γνωστός ο αριθμός των ψήφων που ήταν άκυροι.

Λυπούμαστε για όποια απογοήτευση προκάλσε αυτό, αλλά η EBU δεν μπορούσε να το ελέγξει.

Ήμασταν σε θέση να δεχτούμε μόνο ψήφους που στάλθηκαν εγκαίρως.

Έγκυρο το αποτέλεσμα

Παρά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, η EBU επιβεβαίωσε ότι το τελικό αποτέλεσμα της ολλανδικής ψηφοφορίας ήταν καθ’ όλα έγκυρο.

πηγή: nos.nl

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πάλι καλά που πήραμε 10, γιατί η επιτροπή ήταν εντελώς άχρηστη και αχάριστη!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ