ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Ο Douwe Bob στην Στοκχόλμη!

Ο Douwe Bob θα είναι τελικά ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας στην Eurovision του 2016! Η συμμετοχή επιβεβαιώθηκε σήμερα στην εκπομπή  De Wereld Draait Door. Ο τίτλος του τραγουδιού θα ανακοινωθεί μέσα στο 2016.

Ο τραγουδιστής δήλωσε πως ο διαγωνισμός της Eurovision είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για να ακουστεί η μουσική του κι οτι πηγαίνει στην Στοκχόλμη για να νικήσει. Επίσης οτι είναι χαρούμενος που τα πάντα θα γίνουν με τον τρόπο που επιθυμεί ο ίδιος.

Ο Remco van Leen του Ολλανδικού καναλιού AVROTROS, δηλώνει πολύ περήφανος για την συμμετοχή αυτή:  “Ο Douwe Bob έφτασε πολύ γρήγορα στην κορυφή. Γράφει ο ίδιος τα τραγούδια του κι η εκπληκτική του ενέργεια θα τον βοηθήσει να πάει πολύ καλά στον διαγωνισμό. Θα δουλέψουμε όλοι πολύ σκληρά, γιατί μόνο με σωστή δουλειά έχεις πιθανότητες να κερδίσεις!”

Αντώνης Καρατζίκος

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μαθαίνω ότι ειδικεύεται στη folk και country μουσική. Αισιοδοξώ και περιμένω κάτι επιπέδου 2013 κ 2014.
    Και ο Dotan που ακούστηκε κάποια στιγμή όμως θα ήταν πολύ καλή επιλογή.
    Καλή επιτυχία.

  2. Kαλή επιτυχία στην Ολλανδία, και μακάρι μετά από 41 χρόνια στη Στοκχόλμη να ξανανικήσει, όπως και τότε (1975) στην ίδια πόλη! Άλλωστε η Σουηδία έχει αποδειχτεί ιδιαιτέρως γουρλού, όσον αφορά στις βόρειες χώρες!!!

  3. Νομίζω πλησιάζει η ώρα της νίκης της Ολλανδίας. Από το 1975 είναι πλέον πάνω από 40 χρόνια. Νομίζω πως πλέον και αυτοί το έχουν πάρει πιο ζεστά το θέμα. Όσο για τον καλλιτέχνη, έχω ακούσει τραγούδια του και νομίζω έχει καλή φωνή, αλλά εννοείται πως το τραγούδι έχει μεγαλύτερη σημασία. Ελπίζω πάντως, φέτος, να είναι πιο up-tempo χρονιά. Αυτά για τώρα. Καλή επιτυχία!

  4. Εγω φετος περιμενω να κερδισει μια απτις εξης χωρες:Φινλανδια, Αγγλια, Γαλλια, Ολλανδια, Ουγγαρια, Βελγιο, Ελβετια η ακομα και η Σουηδια για εβδομη φορα.

  5. ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Η πρώτη χώρα που επέλεξε καλλιτέχνη για τη Γιουροβίζιον του 2016!!!!! Ωστόσο περιμένω να ακούσω και το τραγούδι το οποίο θα καθορίσει την πορεία του…αλλά κάτι μου λέει ότι θα πει μπαλάντα (χωρίς να είμαι 100% βέβαιος).
    Όσον αφορά την πορεία της Ολλανδίας στον διαγωνισμό: το 2013 και το 2014 κατά τη γνώμη μου έστειλε τα καλύτερα τραγούδια..φέτος το τραγούδι ήταν κάτω του μετρίου..Καλή αρχή λοιπόν !!!

  6. Γενικά χαίρομαι που φέτος πάνε πολύ γρήγορα τα πράγματα, επιβεβαιώνουν οι χώρες και σιγά σιγά ανακοινώνονται οι καλλιτέχνες. Η Ολλανδία θέλει πολύ τη νίκη και θα χαιρόμουν να την πάρει, αλλά πρώτα από όλα σημασία έχει το τραγούδι. Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης φαίνεται ενδιαφέρων και όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος θα κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει αλλά για να πούμε κι εμείς το ίδιο πρέπει να έχουμε το τραγούδι. Αναμένουμε με ενδιαφέρον!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ