ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Οι συμμετέχοντες του B’ Ημιτελικού!

Το Melodi Grand Prix 2021 θα καθορίσει τον εκπρόσωπο της Νορβηγίας στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. 26 συνολικά καλλιτέχνες θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Η φετινή έκδοση αποτελείται από πέντε ημιτελικούς, ένα γύρος δεύτερης ευκαιρίας και το μεγάλο τελικό. Οι ημιτελικοί, όπως και ο τελικός θα λάβουν χώρα στην H3 Arena.

Ο πρώτος ημιτελικός ολοκληρώθηκε το Σάββατο 16/1 αναδεικνύοντας νικητές τους Blåsemafian feat Hazel με το τραγούδι Let Loose“. 

Σήμερα παρουσιάστηκαν μέσω ειδικής εκπομπής του NRK οι  συμμετέχοντες στο δεύτερο ημιτελικό.

Οι τέσσερις συμμετέχοντες του δεύτερου ημιτελικού είναι:

  1. Raylee– Hero(στίχοι- μουσική: Andreas Stone Johansson, Anderz Wrethov, Laurell Barker, Thomas Stengaard και Frazer Mac)
  2. Maria Solheim– Nordlyset(στίχοι- μουσική: Andreas Gjone, Camilla North, Elsbeth Rehder, Torgeir Ryssevik και Maria Solheim)
  3. Daniel Owen– Psycho(στίχοι- μουσική: Daniel Elmrhari, Paria Ahmadzade, Marius Hongve, Henrik Høven, Patrick Brizard, Jørgen Troøyen, Leif Inge Fosen και Marcus Nilsen Ulstad)
  4. Ketil Stokkan– My Life is OK (στίχοι- μουσική: Ketil Stokkan)

Οι έξι φιναλίστ του τελικού του Melodi Grand Prix 2021 είναι:

  1. TIX– “Ut Av Mørket”  (παρουσίασε το τραγούδι του στον A’ ημιτελικό)
  2. Atle Pettersen– “World On Fire” (θα παρουσιάσει το τραγούδι του στον Δ’ ημιτελικό)
  3. Stavangerkameratene– “Barndomsgater” (θα παρουσιάσουν το τραγούδι τους στον Β’ ημιτελικό)
  4. Kaja Rode– “Feel Again” (θα παρουσιάσει το τραγούδι της στον Γ’ ημιτελικό)
  5. Rein Alexander– “Eyes Wide Open” (θα παρουσιάσει το τραγούδι του στον Ε’ ημιτελικό)
  6. KEiiNO– “Monument” (παρουσίασαν το τραγούδι τους στον Α’ ημιτελικό)

Υπενθυμίζουμε πως σε κάθε ημιτελικό, οι καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν σε ζευγάρια μέχρι την επικράτηση ενός, όπως πέρσι. Οι αντίπαλοι κάθε μονομαχίας θα καθοριστούν με κλήρωση. Να τονίσουμε ότι σε κάθε ημιτελικό το κοινό και μόνο είναι αυτό που καθορίζει το αποτέλεσμα.

Ο επικεφαλής του MGP, Stig Karlsen, έχει δηλώσει αρκετά αισιόδοξος για το επίπεδο του φετινού MGP2021, αναφέροντας πως τέσσερα τραγούδια θα μπορούσαν άνετα να κερδίσουν, ενώ με ένα πραγματικά ξετρελάθηκε και θα μπορούσε από την πρώτη στιγμή να το φανταστεί να επικρατεί των υπολοίπων.


 Το αναλυτικό πρόγραμμα του Melodi Grand Prix 2021

  • Πρώτος ημιτελικός – 16 Ιανουαρίου
  • Δεύτερος Ημιτελικός – 23 Ιανουαρίου
  • Τρίτος Ημιτελικός – 30 Ιανουαρίου
  • Τέταρτος Ημιτελικός – 6 Φεβρουαρίου
  • Πέμπτος Ημιτελικός – 13 Φεβρουαρίου
  • Δεύτερη Ευκαιρία- 14 Φεβρουαρίου
  • Μεγάλος Τελικός – 20 Φεβρουαρίου
Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ