ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Με εικονικoύς θεατές το MGP 2021!

Τη Δευτέρα στις 11 Ιανουαρίου θα μάθουμε τους πρώτους διαγωνιζόμενους του MPG 2021. Έξι συνολικά καλλιτέχνες θα λάβουν το εισιτήριο για το φετινό Μεγάλο Τελικό, ενώ τέσσερα ονόματα θα γίνουν ακόμα γνωστά καθώς θα διαγωνιστούν στον πρώτο ημιτελικό στις 16 Ιανουαρίου.

Οι ημερομηνίες του MGP 2021

Συνολικά, το MGP θα αποτελείται φέτος από 5 ημιτελικούς, το γύρο της Δεύτερης Ευκαιρίας και το Μεγάλο Τελικό.

  • Πρώτος Ημιτελικός – 16 Ιανουαρίου
  • Δεύτερος Ημιτελικός – 23 Ιανουαρίου
  • Τρίτος Ημιτελικός – 30 Ιανουαρίου
  • Τέταρτος Ημιτελικός – 6 Φεβρουαρίου
  • Πέμπτος Ημιτελικός – 13 Φεβρουαρίου
  • Δεύτερη Ευκαιρία- 14 Φεβρουαρίου
  • Μεγάλος Τελικός – 20 Φεβρουαρίου

Γίνε μέρος του κοινού στο MGP 2021!

Ένα αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας του Melodi Grand Prix, το οποίο έχει συμπληρώσει αισίως 60 χρόνια ζωής, είναι η ένθερμη παρουσία του κοινού. Η επιδημιολογική κατάσταση όμως που επικρατεί στη Νορβηγία, δεν αφήνει τους ειδικούς να ανάψουν το “πράσινο φως” για την παρουσία κοινού στην H3 arena στο Fornebu όπου θα φιλοξενηθούν όλα τα σόου.

Ο Stig Karlsen και η δημιουργική ομάδα πίσω από το φετινό MGP έχει όμως τη λύση. Το κοινό φέτος στο MGP θα είναι εικονικό. Όποιος επιθυμεί, μπορεί από το σαλόνι του σπιτιού του να βιντεοσκοπήσει τον εαυτό του για 20 δευτερόλεπτα, στα οποία θα επευφημεί τους αγαπημένους του καλλιτέχνες μέσα από χειροκρότημα. Όπως αναφέρεται, θα γίνει προσπάθεια να εμφανιστούν στην H3 arena όσοι περισσότεροι φίλοι του MGP.

Όσοι επιθυμούν να τραβήξουν το δικό τους βίντεο μπορούν να ακολουθήσουν τις οδηγίες στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Αν μη τι άλλο ιδιαίτερη η σκέψη των Νορβηγών διοργανωτών. Είναι κάτι που το έχουμε ξαναδεί βέβαια σε άλλες διοργανώσεις με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η “φούσκα” των Playoff του NBA;

NBA Twitter

Πώς σας φαίνεται η ιδέα των Νορβηγών διοργανωτών;

Πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει στο διαγωνισμό της Eurovision;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Νορβηγίας στη Eurovision 2021!

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ