ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Αλλαγή στην ημερομηνία της Δεύτερης Ευκαιρίας του MGP2021!

Αλλαγή είχαμε στον προγραμματισμό του MGP2021, του εθνικού τελικού μέσω του οποίου θα επιλέξει η Νορβηγία τον εκπρόσωπό της στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Αν και αρχικά, η Δεύτερη Ευκαιρία, θα διεξαγόταν μια μέρα μετά από τον Πέμπτο Ημιτελικό, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, το NRK, ο κρατικός τηλεοπτικός φορέας της χώρας μετέφερε την ημερομηνία διεξαγωγής αυτού του σόου μια μέρα μετά, τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 21:00 (ώρα Ελλάδας).

Τι είναι η Δεύτερη Ευκαιρία

Οι Νορβηγοί στη φετινή έκδοση του Melodi Grand Prix έσπασαν κάθε ρεκόρ συμμετεχόντων στην τελική φάση, με συνολικά 26 καλλιτέχνες να προσπαθούν για το χρυσό εισιτήριο που θα τους φέρει τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Έξι από αυτούς βρέθηκαν κατευθείαν στον τελικό, ενώ 5 ακόμα θα βρεθούν σε αυτόν επικρατώντας μέσω αντίστοιχων ημιτελικών. Οι 15 εναπομείναντες θα έχουν μια Δεύτερη Ευκαιρία στο νέο σόου που εισήχθη στο φετινό MGP.

Μέχρι στιγμής, 3 καλλιτέχνες θα βρίσκονται στη Δεύτερη Ευκαιρία καθώς δεν κατάφεραν να κερδίσουν στον Πρώτο Ημιτελικό.

Stina Talling– “Elevate”
Beady Belle- Playing With Fire” 
Jorn- Faith Bloody Faith” 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το MGP 2021 και τη συμμετοχή της Νορβηγίας στη Eurovision 2021!

[Πηγή/Φωτογραφία: NRK]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ