ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Άνοιξε το παράθυρο υποβολής συμμετοχών για το MGP 2022!

Μέσω του Melodi Grand Prix 2022 θα αναδειχτεί ο εκπρόσωπος της Νορβηγίας για τον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Ο NRK, ο τηλεοπτικός φορέας της χώρας άνοιξε σήμερα το παράθυρο υποβολής συμμετοχών για το MGP της επόμενης χρονιάς.

Ο υπεύθυνος για τη διεξαγωγή του MGP, Stig Karlsen, αναφέρει σχετικά

Κανένα μουσικό σόου δεν συγκεντρώνει περισσότερους αφοσιωμένους οπαδούς από το MGP. Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο θεατές παρακολουθούν τον τελικό κάθε χρόνο, και η μουσική εκδήλωση αυτή είναι η πιο πολυσυζητημένη στα μέσα ενημέρωσης.

Το MGP είναι επίσης ο δρόμος για τη μεγαλύτερη μουσική εκδήλωση στον κόσμο, τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που την παρακολουθούν κάθε χρόνο περίπου 200 εκατομμύρια θεατές.

Φέτος ο κόσμος – ιδιαίτερα οι νέοι- που παρακολούθησε το MGP δημιούργησε ρεκόρ για τα τελευταία χρόνια ξεπερνώντας ακόμα και το 2010.

Άνοιξε το παράθυρο υποβολής συμμετοχών

Άνοιξε σήμερα, 28 Μαΐου, το παράθυρο υποβολής συμμετοχών των ενδιαφερόμενων καλλιτεχνών για το MGP2022 και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 15 Αυγούστου.

Οι βασικοί κανονισμοί για την υποβολή

  • Να έχουν τουλάχιστον έναν Νορβηγό τραγουδοποιό στην ομάδα, καθώς στόχος είναι η προώθηση της νορβηγικής μουσικής
  • Κάθε παραγωγός / τραγουδοποιός μπορεί να υποβάλει μέχρι τρία τραγούδια
  • Όλοι μπορούν να δηλώσουν τα τραγούδια τους, αλλά οι καλλιτέχνες πρέπει να έχουν κλείσει τα 16 έτη για να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Το MGP 2022 θα λάβει χώρα τον ερχόμενο χειμώνα. Η διάρθρωση του θα παραμείνει όπως και φέτος, διατηρώντας τους ημιτελικούς, αλλά και το Μεγάλο Τελικό.

Ποιος θα είναι ο επόμενος εκπρόσωπος της Νορβηγίας στο διαγωνισμό της Eurovision;

Μείνετε συντονισμένοι στο www.ogaegreece.com για όλα τα νέα και της εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Νορβηγίας στη Eurovision 2022.

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ