ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Η Natalia Gordienko καλεσμένη στη βουλγάρικη τηλεόραση!

Η Natalia Gordienko βρέθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας για τα γυρίσματα του Live-On-Tape. H μαγνητοσκοπημένη αυτή εμφάνισης θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση μη παρουσίας της ζωντανά στην Ahoy arena του Ρότερνταμ τον ερχόμενο Μάιο.

Το συγκεκριμένο στούντιο στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας χρησιμοποίησαν μεταξύ άλλων, η Ελλάδα και η Κύπρος για τις δικές του Live-On-Tape εμφανίσεις.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Шоуто на Николаос Цитиридис”

Στα πλαίσια της παρουσίας της στη Βουλγαρία, η Natalia Gordienko βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νικόλαου Τσιτιρίδη, Έλληνα κωμικού που δραστηριοποιείται στη γειτονική χώρα “Шоуто на Николаос Цитиридис” (Το σόου του Νικόλαου Τσιτιρίδη).

Τη Natalia Gordienko συνόδεψαν στην εμφάνιση της στο σόου οι χορευτές της ελληνικής αποστολής (Νίκος Κουκάκης, Κώστας Παυλόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μάρκος Γιακουμόγλου). Οι ίδιοι την πλαισίωσαν και στα γυρίσματα του Live-On-Tape για το Sugar.

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνική παρουσίαση της Μολδαβίας έχει αναλάβει για φέτος ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος είναι υπεύθυνος και για την εμφάνιση της Στεφανίας στη σκηνή του Ρότερνταμ με το Last Dance. Συνθέτης και των δυο συμμετοχών είναι φυσικά ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Η Μολδαβία θα εμφανιστεί όπως και η Ελλάδα στον Πρώτο μισό του Δεύτερου Ημιτελικού (20 Μάϊου) της Eurovision 2021.

Πώς σας φάνηκε η εμφάνιση της Natalia Gordienko;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για ό,τι νεότερο προκύψει σχετικά με τη συμμετοχή της Μολδαβίας!

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλαδή οι χορευτές της Ελλάδας, θα είναι ταυτόχρονα και οι χορευτές της Μολδαβίας τον Μαΐο που θα είμαστε και στο ίδιο μισό του ίδιου ημιτελικού; Seriously;

    Και γιατί δεν εμφανίστηκεκαι η Στεφανία στην εκπομπή να χορέψουν όλοι μαζί; Χαχαχα

    • Οι χορευτές τον ΄Μάιο θα πλαισιώνουν μόνο την Στεφανία, οι χορευτές της συμμετοχής της Μολδαβίας τον Μάιο θα’ ναι άλλοι. Μόνο για το live on tape ήταν κοινοί. Δεν ξέρω τι θα συμβεί με τα backing vocals που στην Μολδαβία θα τα κάνει η Χαλκίτη, η οποία έκανε όμως και τα backing vocals της Ελλάδας στο live on tape. Δεν ξέρω αν θα συμβεί το ίδιο και τον Μάιο στην περίπτωση των φωνητικών.
      ΥΓ: Η Στεφανία δεν έμεινε στη Βουλγαρία γιατί βρίσκεται στην Ολλανδία και δίνει συνεντεύξεις και εμφανίζεται σε ολλανδικά μέσα, με σκοπό να εξασφαλίσει μια πολύ υψηλή βαθμολογία από την χώρα όπου ζει και είναι πολύ δημοφιλής εκεί.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ