ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Ακούστε το “Sugar” της Natalia Gordienko!

Πριν λίγο δόθηκε στη δημοσιότητα το επίσημο βίντεο από το τραγούδι της Natalia Gordienko, “Sugar“. Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφουν οι Philipp Kirkorov και Δημήτρης Κοντόπουλος ενώ τους γλυκούς στίχους η Sharon Vaughn. Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού γυρίστηκε στο Κίεβο της Ουκρανίας. Πίσω από τη σκηνοθεσία του του βίντεο βρίσκεται η Ουκρανή σκηνοθέτης Katya Tsarik. H Katya έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν με την Ani Lorak ενώ είναι και η σκηνοθέτης του “Shady Lady”.

H Live Παρουσίαση

Η ζωντανή σύνδεση από τη Μόσχα της Ρωσίας, και το Crave Theater ξεκίνησε λίγο μετά τις 20:00 ώρα Ελλάδος. Τα πρώτα πλάνα από το κόκκινο χαλί παρουσιάστηκαν ζωντανά μέσα από το insagram της καλλιτέχνιδας.

Natalia Gordienko, Philipp Kirkorov, Dima Bilan και Evgeni Plushenko
H Natalia Gordienko

Παρουσιαστής της βραδιάς δεν ήταν άλλος από τον μοναδικό Philipp Kirkorov. Ο Philip παρουσίασε τα επιτεύγματα της Dream Team στο διαγωνισμό αλλά και του Φωκά Ευαγγελινού. Ελλάδα 2004, Ελλάδα 2005, Λευκορωσία 2007, Ουκρανία 2008, Αζερμπαϊτζάν 2013, Ρωσία 2014, Ρωσία 2016 και Ρωσία 2019. Φυσικά από τη σημερινή παρουσίαση δε θα μπορούσαν να λείπουν τα μέλη της Dream Team, Ηλίας Κοκοτός, Φωκάς Ευαγγελινός και ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Philipp Kirkorov
Σάκης Ρουβάς – 2004
Dimitry Kodlum – 2007
Sergey Lazarev – 2016

Στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκε το πρόσωπο της βραδιάς η Natalia Gordienko. Tο show της ξεκίνησε με σκηνές από το καμπαρέ ενώ συνέχισε με μία μοντέρνα χορογραφία με projection πάνω στη σκηνή. Επίσης, η Natalia χόρεψε και τάνγκο επί σκηνής. Εν συνεχεία, η Natalia παρουσίασε στη σκηνή κάποιες από της επιτυχίες της Dream Team και τραγούδια του διαγωνισμού της: Hold me (ΑΖΕ 2013), My number One (GRE 2005), My lucky day (MLD 2018), Never let you Go (RUS 2006), Work your Magic (BLR 2007), Shady Lady (UKR 2008) και You are the only one (RUS 2016).

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για ό,τι νεότερο προκύψει σχετικά με τη συμμετοχή της Μολδαβίας!

Ποια είναι η γνώμη σας για τη φετινή συμμετοχή της Μολδαβίας; Πώς σας φαίνεται το Sugar; Μπορείτε να ψηφίσετε στο παρακάτω poll! 

This poll is no longer accepting votes

Πως βαθμολογείτε τη συμμετοχή της Μολδαβίας στη Eurovision 2021; / How do you rate the Moldova's entry "Sugar" for ESC2021 ?
Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το ρεφρέν προσπαθεί να θυμίσει λίγο το τραγούδι της Μαρούβ που αποκλείστηκε για την Ουκρανία (αλλά αυτό εδώ φυσικά είναι πιο αδύναμο) και ότι σώσει την Μολδαβία φέτος θα είναι από το φωκά! Κοντόπουλος…δεν εξεπλάγην καθόλου! Τπυλαχιστον ας ελπίζουμε ότι έδωσε την πατάτα του για φέτος σε αυτούς και εμείς έχουμε κάτι καλό !

  2. To The Siren Song των φτωχών. Μου αρέσει ο ρυθμός του, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ λέξη πέραν του “Sugar”. Δεν έχω ιδέα πως θα στηθεί επί σκηνής. Εν τέλει ίσως και να προτιμώ το Prison.
    Tαμείο για σήμερα (κατ’ εμέ) πάντα: 2 πολύ καλά εως εξαιρετικά τραγούδια (Ρουμανία και Βέλγιο) και 2 μέτρια ή και κάτω του μετρίου (Μολδαβία, Ολλανδία)

  3. Δεν μου κάνει εντύπωση ότι είναι χάλια δεδομένου οτι ο Κοντόπουλος είναι στη συνθετική ομάδα. Το γεγονός οτι ολη η παρουσίαση του τραγουδιού στηρίχτηκε στη “Dream Team” είναι τουλάχιστον θλιβερό! Και το οξύμωρο είναι ότι αποκαλούνται “Dream Team”. Μόνο ο Φωκάς αξίζει. Next!

  4. Παρουσιαστής της βραδιάς δεν ήταν άλλος από τον….. ομοφοβικο Philipp Kirkorov. Ο Philip παρουσίασε τα επιτεύγματα της Dream Team στο διαγωνισμό…. μιλώντας 150 ώρες

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ