ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Ακούστε το “Sugar” στη Ρώσικη εκδοχή του!

Όπως όλοι γνωρίζουμε τη χώρα της Μολδαβίας θα εκπροσωπήσει φέτος η Natalia Gordienko με το “Sugar”. Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφουν οι Philipp Kirkorov και Δημήτρης Κοντόπουλος ενώ τους γλυκούς στίχους η Sharon Vaughn. Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού γυρίστηκε στο Κίεβο της Ουκρανίας. Πίσω από τη σκηνοθεσία του του βίντεο βρίσκεται η Ουκρανή σκηνοθέτης Katya Tsarik. Στα πλαίσια της προώθησης της συμμετοχής της, η Natalia εκτός από τη Αγγλική έκδοση την οποία θα παρουσιάσει και στο Ρότερνταμ, έδωσε στη δημοσιότητα και μία Ρώσικη έκδοση σε στίχους Mikhail Gutseriev. Η σκηνοθετική πινελιά στο Ρότερνταμ θα μπει από τον μετρ του είδους Φωκά Ευαγγελινό.

Η Natalia Gordienko

Η Natalia Gordienko γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 1987 στο Chi Decemberinău της Μολδαβίας, αλλά είναι Ουκρανικής καταγωγής. Ως παιδί, σπούδασε πιάνο και χορό για δέκα χρόνια και συμμετείχε στη χορωδία του σχολείου της. Από 15 ετών άρχισε να συμμετέχει σε διαγωνισμούς τραγουδιού. Το 2005 η Ναταλία έγινε η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Millenium. Το 2006 εκπροσώπησε τη Μολδαβία στη Eurovision της Αθήνας, μαζί με τον Arsenium και τους Connect-R με το τραγούδι «Loca». Κατέλαβε την 20η θέση στον τελικό. Το 2007, η Ναταλία κέρδισε το New Wave Festival στην Jūrmala της Λετονίας. Έχει κυκλοφορήσει δύο στούντιο άλμπουμ, “Time” (2010) και “Cununa de flori” (2011). Εργάζεται επίσης ως DJ και τηλεπαρουσιάστρια.

Η Μολδαβία θα εμφανιστεί στις 20 Μαΐου στον 2ο ημιτελικό (7η θέση).

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για ό,τι νεότερο προκύψει σχετικά με τη συμμετοχή της Μολδαβίας!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ