ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Ακούστε την πρώτη μετάδοση του «Mi Amor»!

Mόλις πριν από λίγο ανέβηκε το τραγούδι «Mi Amor» στο YouTube, που ερμηνεύει η Pelageya Stefoglo και θα συμμετάσχει στον εθνικό τελικό της Μολδαβίας «O Melodie Pentru Europa».

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης και ο Σάκης Γραβάνης είναι ο στιχουργός και συνθέτης αντίστοιχα του τραγουδιού «Mi Amor».
Είναι η πρώτη προσπάθεια των 2 Ελλήνων δημιουργών να συμμετάσχουν στη Eurovision. Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Υπενθυμίζουμε ότι η επιλογή του εκπροσώπου της Μολδαβίας θα γίνει μέσω ενός Ημιτελικού (2 Μαρτίου 2019) και ενός Τελικού (3 Μαρτίου 2019).

Πώς βρίσκετε τη συμμετοχή της Pelageya Stefoglo;

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι να πρωτοσχολιάσεις; Τα χιονισμένα πλαστικόδεντρα, τις λαμέ κορδέλες που κλέβουν την παράσταση (εντάξει δεν είναι στο concept, ξέρω) ή την ανεκδιήγητη Πελαγία; Το τραγούδι πιο…πιο…πιο (δε βρίσκω τη λέξη) δε γινόταν. Αλήθεια τι πάθανε όλοι με τα ισπανικά σε άκυρη χώρα; Μια το Fuego, μια το Mi Amor…
    Όπως και να’χει, καλή επιτυχία στα πατριωτάκια…μέχρι εκεί.

  2. Ταιριάζει πολύ στο στυλ τραγουδιών που στέλνει η Μολδαβία… Αλλά γενικά δεν μάρεσε. Με θυμίζει εποχή 2002. Όπως και να χει καλή επιτυχία στους Έλληνες

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ