ΜΑΛΤΑ: Η Sacha Jean-Baptiste πίσω από την εμφάνιση της Destiny!

Η Μάλτα ήταν η τελευταία χώρα που αποκάλυψε τη συμμετοχή της στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Αν και από πέρσι, είχε ανακοινώσει τη Destiny σαν την εκπρόσωπό της, χρειάστηκε να φτάσουμε στο απόγευμα της 15η Μαρτίου και να ακούσουμε τη συμμετοχή της χώρας, η οποία για φέτος τιτλοφορείται “Je me casse“.

Σχεδόν αμέσως, μετά το πρώτο άκουσμα, η Μάλτα βρέθηκε στη δεύτερη θέση των στοιχημάτων και την τελευταία εβδομάδα έχει ανέλθει στην πρώτη, εκτοπίζοντας από εκεί την Ελβετία που κατείχε αυτή τη θέση με το “Tout l’univers” του Gjon’s Tears.

Η Sacha Jean-Baptiste θα επιμεληθεί τη σκηνική παρουσίαση

Κοινό των δύο συμμετοχών, εκτός από το γαλλόφωνο τίτλο, η υπεύθυνη της σκηνικής παρουσίας. Ο λόγος φυσικά για την πολύπειρη Sacha Jean-Baptiste, η οποία όπως αποκάλυψε η Destiny μέσα από το λογαριασμό της στο instagram θα είναι υπεύθυνη για τη σκηνική παρουσία του Je me casse στην Ahoy arena του Ρότερνταμ.

Την τελευταία βδομάδα η Destiny την πέρασε στη Σουηδία όπου κάνει πρόβες για την εμφάνιση της για το διαγωνισμό της Eurovision τον ερχόμενο Μάιο. Είχαν προηγηθεί τα γυρίσματα του Live-On-Tape που έγιναν στη Σόφια και όπου η Destiny είχε τη χαρά να βρεθεί με την Ελληνίδα εκπρόσωπο Στεφανία Λυμπερακάκη.

Για τη συνεργασία της με τη Destiny, η Sacha Jean-Baptiste αναφέρει:

Η Destiny είναι ένα διαμάντι και μια απίθανη καλλιτέχνις για να συνεργάζεσαι. Έχει ένα μαγικό χάρισμα που το νιώθεις. Το “‘Je Me Casse’” της δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να δείξει τη μεγάλη φωνή της, αλλά μπορούμε να δούμε στην παρουσίαση τη ζεστασιά και τη χαρά, όπως και μια αυταρχική γυναίκα με αυτοπεποίθηση. Εγώ και η ομάδα μου είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που σχεδιάζουμε και χορογραφούμε για λογαριασμό της Destiny και αυτού του παιχνιδιάρικου τραγουδιού.

Με τρεις συμμετοχές στο διαγωνισμό η Sacha Jean-Baptiste

Η Σουηδή σκηνοθέτης, η οποία στο παρελθόν έχει επιμεληθεί τις εμφανίσεις αρκετών καλλιτεχνών στο διαγωνισμό της Eurovision, θα βρεθεί φέτος στο Ρότερνταμ με τρεις συμμετοχές. Εκτός, της Μάλτας, θα είναι υπεύθυνη για τη σκηνική παρουσίαση της Ελβετίας και της Αλβανίας.

 Η Μάλτα θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό, στις 18 Μάϊου στο δεύτερο μισό της βραδιάς.

Μείνετε στον OGAE Greece για τη συμμετοχή της Destiny αλλά και για όλα τα νέα της Μάλτας για τη Eurovision 2021!

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγώ ναρωτήσω κατί, οι μόνοι σκηνοθέτες στην Ευρώπη είναι αυτή και ο Ευαγγελινός? Τόσοι άξιοι άνθρωποι υπάρχουν με νέες και φρέσκιες ιδέες και κάθε χρόνο τις μισές συμμετοχές αυτοί οι δύο τις κάνουν.

      • Δεν τον έχω ξανακούσει αυτόν για να ειμαι ειλικρινής, ούτε φέτος ούτε τις άλλες χρονιές. Πάντως 3 σκηνοθέτες να κάνουν το 70% των συμμετεχόντων εμένα προσωπικά δεν με βρίσκει σύμφωνη.

  2. Το ότι 2 άτομα (Sacha, Martin) θα αναλάβουν το 1/3 των συμμετοχών πραγματικά τραγικό.. Καλά όμως δεν καταλαβαίνω τι έχουν στο μυαλό τους οι επικεφαλείς? “Αυτός θα επιμεληθεί 5 συμμετοχές, να τον ρωτήσουμε κι εμείς να κάνει τη δική μας”??

  3. Ελπιζω να κάνουν τελεια πραγματα για όλες τις συμμετοχες και να μην αδικησουν κάποια όπως γινονται τα τελευταια χρόνια. Ωστοσο αν και εσεις το επιθυμείται μπορειτε να δειτε το TOP 39 και ΤOP 16 για τον 1ο ημητελικο στο κανάλι μου στο Youtubehttps://www.youtube.com/watch?v=3od6wRjPCTA

  4. Δεν πιστεύω ότι θα κερδίσει η Μάλτα, αλλά ΑΝ γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι η χειρότερη νικήτρια στην ιστορία της διοργάνωσης.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ