ΜΑΛΤΑ: Ακούστε τη Destiny υπό τη συνοδεία της φιλαρμονικής της Μάλτας!

Photo Credits: Albert Camilleri

Πριν από λίγο δόθηκε στη δημοσιότητα μία ακόμη εκδοχή του “Je me Casse“. Αυτή τη φορά η Destiny μας ταξιδεύει όχι μόνο με τη μαγευτική φωνή της αλλά και με τους ήχους της Φιλαρμονικής της Μάλτας. Μια εκδοχή η οποία δε θυμίζει σε τίποτα το ποπ τραγούδι της φετινής συμμετοχής της χώρας των ιπποτών. Απολαύστε αυτή τη μοναδική ερμηνεία στο βίντεο που ακολουθεί:

Αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες εμπειρίες του ταξιδιού στο Διαγωνισμού της Eurovision. Το γεγονός ότι μπόρεσα να συνεργαστώ με τη Φιλαρμονική ορχήστρα της Μάλτας είναι από μόνο του ένα μεγάλο επίτευγμα. Αυτή η δημιουργία δίνει σε όλους μας μια διαφορετική πλευρά του “Je me Casse”. Ελπίζω το κοινό να απολαύσει αυτή τη νέα εκδοχή…

Destiny
Photo Credits: Albert Camilleri

Με τέσσερις χορεύτριες επί σκηνής

Εκτός όμως από την προώθηση του τραγουδιού στο διαδίκτυο, η ομάδα της Μάλτας ετοιμάζεται πυρετωδώς και για τη σκηνή του Ahoy. Ήδη σας έχουμε ενημερώσει ότι την όλη σκηνική παρουσία της Destiny έχει αναλάβει η γνωστή σε όλους Sacha Jean-Baptiste. Σήμερα, η ίδια η Sacha αποκάλυψε ότι επί σκηνής μαζί με τη Destiny θα τη συνοδεύουν τέσσερις χορεύτριες. Πρόκειται για τις Kim Pastor, Milena Jacuniak, Pauline Eddeborn και Jennifer Pacaanas. Όλες οι χορεύτριες έχουν εμπειρία από ανάλογα show όπως η Eurovision αφού έχουν λάβει μέρος στο Melodifestivalen. Στη σκηνή της Σουηδίας, έχουν συνοδεύσει καλλιτέχνες όπως η Dotter και ο Danny Saucedo.

H Μάλτα στο Διαγωνισμό

Η πρώτη συμμετοχή της Μάλτας ήταν το 1971 με τον Joe Grech και το τραγούδι “Marija l-Maltija”. Συνολικά έχει συμμετάσχει στο διαγωνισμό 33 φορές. Έχει βρεθεί δύο φορές πολύ κοντά στη νίκη, το 2002 με την Ira Losco (7th Wonder) και το 2005 με την Chiara (Angel). Άλλες δύο φορές έχει βρεθεί στη 3η θέση (1992, 1998) ενώ στην πρώτη 10αδα έχει βρεθεί συνολικά 13 φορές. Το χειρότερο της αποτέλεσμα είναι η τελευταία θέση στην οποία έχει βρεθεί συνολικά τρεις φορές (1971, 1972 και 2006).

Η Μάλτα θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό, στις 18 Μάϊου στο δεύτερο μισό της βραδιάς στη 16η θέση.

Μείνετε στον OGAE Greece για τη συμμετοχή της Destiny αλλά και για όλα τα νέα της Μάλτας για τη Eurovision 2021!

[Photo Credits: Albert Camilleri]

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

3 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ρε παιδιά γιατί έχουν μια τάση να την ντύνουν σαν να είναι 50 χρόνων; Έλεος, 18 ετών είναι η κοπέλα. Μην δούμε θέαμα τύπου Ισραήλ 2013 σας παρακαλώ.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ