ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Ο εκπρόσωπος της χώρας για το 2018!

Η Λευκορωσία επίλεξε απόψε την 15η συμμετοχή της ανάμεσα σε 10 υποψήφια τραγούδια!

Μεγάλος νικητής και φαβορί για την νίκη από την στιγμή που δημοσιεύθηκε η συμμετοχή του, ο Ουκρανός καλλιτέχνης Nikita Vladimirovich Alekseev ή Alekseev όπως είναι γνωστός.

Κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση τόσο στο κοινό όσο και στην κριτική επιτροπή και παράλληλα το πολυπόθητο εισιτήριο για την Λισαβόνα τον Μάιο.

Αναλυτικά η τελική κατάταξη έχει ως εξής: (σύνολο, βαθμοί κοινού, βαθμοί επιτροπής)

  1. Alekseev – “Forever” – 24 (12 + 12) 
  2. Gunesh – “I Will Not Cry” – 14 (6 + 8)
  3. Shuma – “Hmarki” – 14 (10 + 4)
  4. Kirill Hood – “Deja Vu” – 13 (8 + 5)
  5. Napoli – “Chasing rushes” – 13 (7 + 6)
  6. Anastasia Malashkevich – “World on Fire” – 12 (5 + 7)
  7. Radio wave – “Subway Lines” – 12 (2 + 10)
  8. Lexy Weaver – “Ain’t You” – 7 (3 + 4)
  9. ALEN HIT – “I Do Not Care” – 6 (4 + 2)
  10. Agagio – “You and I” – 2 (1 + 1)

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν οι Olga Ryzhikov και Theo (εκπρόσωπος της χώρας το 2014), ενώ καλεσμένοι ήταν οι περσινοί εκπρόσωποι Naviband!

https://www.youtube.com/watch?v=tvZ_aBDeQAQ

Πηγή φωτό: zaycev.net

 

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προσωπικά μπορώ να πω ότι απογοητευτικα κυρίως με αυτό που άκουσα! !! Ωστόσο τον Μάιο θα είναι διαφορετικά τα πράγματα, καθώς και φωνητικά θα έχει και καλύτερη σκηνική παρουσία! !! Σαν τραγούδι και μόνο, ανεβαίνει στο #1 του τοπ μου και περιμένω να δω το πως θα παρουσιαστεί τον Μάιο!

  2. Eurovision 2018: Όχι LED οθόνες φέτος.
    Alekseev: Κανένα πρόβλημα, θα φορέσω μία..!
    Παρόλα αύτα, πολύ αδύναμος φωνητικά από το απόσπασμα που είδα, το τραγούδι πάνω του μετρίου.

  3. Να το πω κλασική γοουροβιζιονική συνταγή; Θα το πω…. Άλλο ένα τραγούδι που θυμίζει παλιότερες συμμετοχές… Βαρετό

  4. Πολυ ωραιο τραγουδι, ωραια σκηνικη παρουσιαση, κριμα που το εκτελεσε χωρις αναισθητικο. Με αυτα τα φωνητικα οχι Γιουροβιζιον δεν κερδιζεις αλλα ουτε συνοικιακο καραοκε. Δεν μου λεει απολυτως τιποτα μια καλη στουντιο βερσιον οταν λαιβ πονανε τα αυτια μου. Σιγουρα θα υπαρχουν βελτιωσεις μεχρι τον Μαιο αλλα δεν γινονται και θαυματα. Ηταν ενα απο τα μεγαλα φαβορι αλλα μαλλον αλλου θα παει η νικη. Κριμα ειλικρινα.

  5. Χάλια φωνητικά χάλια και η εξωγήινη εμφάνιση! Κρίμα γιατί μ’ αρέσει σαν τραγούδι. Ελπίζω στη Λισαβόνα να βελτιωθεί πολύ στο live και να μην έχει αυτή την κιτς εμφάνιση.
    Studio version 8/10
    Live εμφάνιση 5/10

  6. η αληθεια ειναι οτι ηταν αναμενομενη η νικη του. το λεγαμε μηνες τωρα. ο εθνικος τελικος εγινε για τα ματια του κοσμου (βεβαια συμφωνω με τη λογικη να γινονται εθνικοι τελικοι γιατι πρεπει να δινεται η δυνατοτητα και η ευκαιρια σε νεους και μη καλλιτεχνες να παρουσιαζουν τα τραγουδια τους). η αληθεια ειναι οτι το συγκεκριμενο τραγουδι ειναι ιδιαιτερο και μελαγχολικο με εναν πολλα υποσχομενο καλλιτεχνη. η προηγουμενη εκδοχη μου αρεσει πιο πολυ και ειναι αυτη που ακουω αλλα επρεπε να αλλαξει γιατι το τραγουδι ειχε ακουστει νωριτερα σε συναυλια του και ακολουθησε σκανδαλο (τι περιεργο για τη λευκορωσια) με καλλιτεχνες να απειλουν με αποχωρηση τους και να μαζευουν υπογραφες για να αποσυρθει (τελικα αποσυρθηκε μια συμμετοχη και απο τις 11 συμμετοχες πηγαμε στις 10). το τραγουδι δυσκολα θα αποδοθει live αλλα πιστευω πως μεχρι τον μαιο υπαρχει χρονος για βελτιωση. σαν εθνικος τελικος παντως αξιοπρεπης με πολλα τραγουδια (αδιαφορα μεν αλλα υπηρχε ποικιλια) και σε επιπεδο παραγωγης ομως ηταν πολυ καλος. αναρωτιεμαι αν η ερτ ειναι ικανη να κανει εστω ενα τετοιο σοου (πολυ αμφιβαλλω). απαραδεκτο κατ’ εμε που ενω η διαδικασια ψηφοφοριας δεν ειχε ολοκληρωθει βγηκε στον αερα καρτα με τις ψηφους των τηλεθεατων κατι που σιγουρα επηρεασε το κοινο (το ιδιο αλλωστε συμβαινει και στα σοου της λιθουανιας). παντως το σωστο ειναι να υπαρχει διαφανεια και ετσι εγινε οχι οπως σε μας που απλως ανακοινωνουν τον νικητη (παρατηρησα πως το ιδιο συνεβη και με την επιλογη του η.β.). το σοου εκανε “κοιλια” μετα το τελος του διαγωνιστικου μερους με διαφορες εμφανισεις καλλιτεχνων. σαν παρουσιαση η συμμετοχη του alekseev ηταν ενδιαφερουσα αλλα απογοητευτικα με το live του. κριμα ενα τετοιο τραγουδι που αρεσει στους fans να χαντακωνεται τοσο πολυ. αν δεν ηταν μεγαλο ονομα λογικα δεν θα κερδιζε. τελικο περναει αλλα προβλεπω μια θεση μεταξυ 12ης με 15ης

  7. Οι εταιριες στοιχηματων εχουν καταστρεψει το διαγωνισμο.
    Εχουν αυτη την αηδια μεσα στη 10αδα;;;;
    Why??? lol

  8. Πολύ ωραίο τραγούδι και ωραία εμφάνιση αλλά φωνητικά το εκτέλεσε! Δεν καταλαβαίνω τι έφταιξε, ίσως είχε άγχος…παρόλα αυτά καλή επιτυχία!

  9. Eθνικός Τελικός Λευκορωσίας :
    1. Shuma : 8++/10
    2. Alekseev : 7/10 (μείον 3 πόντοι για το φριχτό live)
    3. Radiovolna : 7/10
    4. Kirill Gud : 7/10
    5. Napoli : 5,5/10
    6. Anastasiya Malashkevich : 5/10
    7. Alen Hit : 5/10
    8. Adagio : 5-/10
    9. Lexy : 5-/10
    10. Gunesh : 2/10

  10. το τραγουδακι ειναι αντιγραφη του οσο ο κοσμος θα εχει εσενα της demy..και οσοι δε με πιστευουν να το τσεκαρουν …

  11. Το τραγούδι μου θυμίζει κάτι απο μια παλιότερη συμμετοχή στην eurovision αλλα δε μπορω να θυμηθω πια χωρα….Μήπως σας θυμίζει και εσάς κάτι?

  12. Το τραγούδι, ενώ αρχικά δε με ενθουσίασε, πλέον μου αρέσει, έχει μια νοσταλγική διάθεση. Η σκηνική παρουσία με τη led στολή δε με χαλάει, σε αντίθεση ωστόσο με το φωνητικό κομμάτι που θέλει πολύ δουλειά. Αν και έχουμε πολλές συμμετοχές να ακούσουμε ακόμη, πιστεύω πως τον έχει τον τελικό.

  13. Πάντως πρέπει να τονίσουμε ότι το τραγούδι που ακούμε στο κλιπ και στη studio version, διαφέρει από αυτό που ακούσαμε χθες και αυτό γιατί αναγκάστηκε να αλλάξει τον τόνο του κομματιού για να μην αποκλειστεί η συμμετοχή του. ..Αυτά για αυτούς που είδαν κάποια διαφορά από την studio version.

  14. Προσπαθώ μεν να το εκτιμήσω αλλά δε μπορώ. Μού βγάζει αρκετή δηθενιά. Ωραίο όμως για το είδος του κι εννοείται θα χρειαστεί πολλές πρόβες για να υποστηριχτεί καλύτερα. Εν πάση περιπτώσει καλή επιτυχία!

  15. Το μεγάλο φαβορί της Λευκορωσίας κέρδισε, όσο ΦΡΙΧΤΟ live κι αν είχε! Λίγο που άκουσα τις συμμετοχές (κατόπιν εορτής!) μου άρεσε το Hmarki από Shuma, ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα! Η studio version του νικητήριου πριν το revamp αλά «Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα» ήταν πολύ δυνατή, τώρα μου κάνει πολύ τυπικό euro-Κοντόπουλος song. ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ πρέπει να κάνει υπερεντατικά μαθήματα φωνητικής το παλικάρι, αν θέλει να πετύχει κάτι το Μάιο…

  16. Σιγα το τραγούδι ρε παιδιά. Ναι βγάζει μια μελαγχολία αλλα μέχρι εκει. Πολύ αδιάφορο. Καλά ηταν και χαλια φωνητικά κιολας. Εμένα μου μοιάζει παρα πολυ σα να το χει γράψει ο Κοντόπουλος, φαίνεται σαν κλασσική σύνθεσή του. Μόνο αν κάνουνε θαύματα πάνω στη σκηνή θα παει Καλά και παλι Πολύ δύσκολα να βελτιώσουν το ρεκόρ τους.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ