ΛΕΤΟΝΙΑ: “Όλες οι γυναίκες είμαστε ίσες”!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη, η Λετονία αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην περσινή εκπρόσωπο της, Samanta Tina. H Samanta έχει βρει ήδη το νέο της τραγούδι με το οποίο θα ταξιδέψει στο Ρότερνταμ. Το τραγούδι της τιτλοφορείται “Moon is Rising“.

Moon is Rising (Snippet)

Το μήνυμα του Moon Is Rising

Την Παρασκευή 26 του μήνα, προβλήθηκε ακόμη ένα επεισόδιο της εκπομπής «Ka Uzvaret Eirovizija – Samantas Tinas Cels Uz Roterdamu». Μέσα από τη χτεσινή εκπομπή η Samanta εξήγησε το μήνυμα που θέλει να περάσει το τραγούδι της.

Στο τραγούδι μου υποστηρίζω ότι όλες οι γυναίκες είμαστε ίσες. Δεν είμαστε γυναίκες, αλλά Βασίλισσες, η κάθε μία με το δικό της στέμμα. Δεν μου αρέσουν τα βρώμικα παιχνίδια και πάω πάντα με ανοιχτή καρδιά.

Samanta Tina

Σε παλαιότερη εκπομπή είχε αποκαλυφθεί πως έγινε η επιλογή της φετινής συμμετοχής. Συνολικά 11 ήταν τα υποψήφια τραγούδια. Όλα τα τραγούδια αξιολογήθηκαν από όλους τους συμμετέχοντες. Η τελική παραγωγή του “Moon is Rising” ανήκει στον Oscar Wuhan. Το τραγούδι φημολογείται ότι θα προβληθεί στην τελευταία εκπομπή στις 12 Μαρτίου!

https://ogaegreece.com/archives/86837

H Samanta Tina

Η Samanta Tīna έχει αγωνιστεί στη Λετονική επιλογή για το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision τουλάχιστον 6 φορές, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση δύο φορές- το 2012 και το 2013 με το γνωστό αγαπημένο τραγούδι, I Need a Hero. Εκτός της Λετονίας, η Samanta επιχείρησε να εκπροσωπήσει το δεύτερο της σπίτι, τη Λιθουανία, το 2015 και το 2017.

Η Samanta περιγράφει τη φωνή της ως ένα θεϊκό ταλέντο που πρέπει να ακουστεί στη μεγάλη σκηνή. Θέλει να δείξει στην Ευρώπη ότι η Λετονία δεν είναι μια μικρή χώρα. Η αγάπη της για τη Eurovision είναι τόσο μεγάλη που το 2019, η ίδια έκανε ανάλυση των εθνικών επιλογών για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στη Λετονία και τη Λιθουανία στα πλαίσια της πτυχιακής της εργασίας.

Μείνετε με τον OGAE Greece για όλα τα νέα για τη συμμετοχή της Λετονίας στη Eurovision 2021!

[Πηγή: LTR]

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ