ΛΕΤΟΝΙΑ: Στις 12 Μαρτίου θα ακούσουμε το τραγούδι της Samanta Tina;

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη, η Λετονία αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στην περσινή εκπρόσωπο, Samanta Tina. H Samanta έχει βρει ήδη το νέο της τραγούδι με το οποίο θα ταξιδέψει στο Ρότερνταμ. Η Samanta στις 14 και 15 Οκτωβρίου του 2020 έλαβε μέρος σε ένα songwriting camp το οποίο διοργάνωσε το Riga Live. Σκοπός αυτού, ήταν η προετοιμασία του τραγουδιού που θα αποτελέσει την 21η συμμετοχή της χώρας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Σήμερα, το LTV επιβεβαίωσε μια σειρά από εκπομπές με τίτλο «Ka Uzvaret EirovizijaSamantas Tinas Cels Uz Roterdamu», ή στα Ελληνικά «Πώς να κερδίσετε τη Eurovision – Ο δρόμος προς το Ρότερνταμ της Samanta Tina». H εκπομπές θα προβάλλονται κάθε Παρασκευή από τις 12 Φεβρουαρίου και για πέντε εβδομάδες. Το τρέιλερ για την εκπομπή μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεo ΕΔΩ.


Σε αυτές τις εκπομπές θα δούμε όλη την προετοιμασία της φετινής συμμετοχής της χώρας και φυσικά την αποκάλυψη του τραγουδιού που η Samanta έχει ετοιμάσει. Φημολογείται, ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το τελευταίο επεισόδιο, που θα προβληθεί στις 12 Μαρτίου για να το ακούσουμε. Πριν από λίγες εβδομάδες, η Samanta κυκλοφόρησε ένα teaser στο Instagram, υπονοώντας ότι το τραγούδι πιθανότατα πήρε τον τίτλο «Moon Is Rising».

https://ogaegreece.com/archives/84952
Η Samanta Tina στο studio για τη συμμετοχή του 2021!

Ποια είναι η Samanta Tina

Η Samanta Tīna έχει αγωνιστεί στη Λετονική επιλογή για το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision τουλάχιστον 6 φορές, τερματίζοντας στη δεύτερη δεύτερη θέση δύο φορές- το 2012 και το 2013 με το γνωστό αγαπημένο τραγούδι, I Need a Hero. Εκτός της Λετονίας, η Samanta επιχείρησε να εκπροσωπήσει το δεύτερο της σπίτι, τη Λιθουανία, το 2015 και το 2017.

Η Samanta περιγράφει τη φωνή της ως ένα θεό ταλέντο που πρέπει να ακουστεί στη μεγάλη σκηνή. Θέλει να δείξει στην Ευρώπη ότι η Λετονία δεν είναι μια μικρή χώρα. Η αγάπη της για τη Eurovision είναι τόσο μεγάλη που το 2019, η ίδια έκανε ανάλυση των εθνικών επιλογών για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στη Λετονία και τη Λιθουανία στα πλαίσια της πτυχιακής της εργασίας.

Μείνετε με τον OGAE Greece για όλα τα νέα για τη συμμετοχή της Λετονίας στη Eurovision 2021!

[Πηγή: LTV]

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ