ΚΥΠΡΟΣ: ‘El Diablo’ με την ενδυματολογική υπογραφή της Σίλιας Κριθαριώτη!

Με γοργούς ρυθμούς προχωράνε οι προετοιμασίες της Κυπριακής ομάδας για τη συμμετοχή της Έλενας Τσαγκρινού στη Eurovision 2021. 

Και ενώ περιμένουμε στις 24 Φεβρουαρίου 2021 να ακούσουμε για πρώτη φορά το “El Diablo”, τη συμμετοχή της Κύπρου για φέτος, η ομάδα του ΡΙΚ μας ενημερώνει σήμερα επίσημα ότι η Έλενα Τσαγκρινού θα φέρει την ενδυματολογική υπογραφή της μοναδικής Σίλιας Κριθαριώτη τόσο επί σκηνής του διαγωνισμού όσο και στο video clip που ετοιμάζεται αυτές τις ημέρες.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που η Σίλια Κριθαριώτη εμπλέκεται με τον χώρο της Eurovision. Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει εκείνο το υπέροχο, ιδιαίτερο τιρκουάζ φόρεμα που φορούσε το 1993 η Καίτη Γαρμπή όταν εκπροσωπούσε την Ελλάδα μας με το “Ελλάδα, χώρα του φωτός” ενώ πέρυσι είχε αναλάβει να ντύσει τη δικιά μας Στεφανία στη Eurovision 2020. Η συνεργασία όμως δεν ολοκληρώθηκε μετά την απόφαση της ακύρωσης του διαγωνισμού…

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την επίσημη ανακοίνωση από το Κυπριακό κανάλι.

Το “El Diablo”, όπως σας έχουμε ενημερώσει, έχει γραφτεί από τους Thomas Stengaard, Laurel Barker, Jimmy Joker και Oxa. Πρόκειται για παγκοσμίως διακεκριμένους συνθέτες που έχουν συνεργαστεί με ονόματα-θηρία όπως η Lady Gaga, ο Enrique Iglesias, ο Usher, η Jennifer Lopez, η Nicki Minaj και πολλοί άλλοι ενώ είναι και δημιουργοί παλαιών και άκρως επιτυχημένων συμμετοχών της Eurovision όπως το «She got me» και το «Only Teardrops» μεταξύ άλλων. Τέλος, όπως είχαμε αναφέρει και σε άρθρο μας το καλοκαίρι, στην επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής θα παραμείνει ο διεθνώς καταξιωμένος καλλιτεχνικός διευθυντής Marvin Dietmann, όπως είχε προγραμματιστεί και για το 2020.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision 2021!

Πηγή: ΡΙΚ 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ