ΚΥΠΡΟΣ: Το μήνυμα της Έλενας Τσαγκρινού στον OGAE Greece!

[PHOTO: IOANNA JEJUMI / OKMAGAZINE.GR]

Οι εθνικές αποστολές που συμμετέχουν στη Eurovision 2021 ετοιμάζονται σιγά σιγά και αναχωρούν για το Ρότερνταμ! Ανάμεσα τους φυσικά και η αποστολή της Κύπρου. Η Έλενα Τσαγκρινού είναι έτοιμη και γεμάτη αυτοπεποίθηση για την αυριανή πρώτη της πρόβα, στις 11:00 ώρα Ελλάδος στο Ahoy Arena. Λίγο πριν αναχωρήσει για την Ολλανδία, η γλυκιά Έλενα έστειλε το μήνυμα της στα μέλη του OGAE Greece. Δείτε το μήνυμα της στο παρακάτω video:

Αναχώρησε για το Ρότερνταμ!

Η Έλενα Τσαγκρινού, χαμογελαστή, ευδιάθετη και πανέτοιμη για το διαγωνισμό, έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας συνοδευόμενη από τη μητέρα της και εκεί την περίμεναν συνεργάτες της από την κυπριακή αποστολή και την Panik Records. Αφού παραχώρησε συνεντεύξεις σε τηλεοπτικές εκπομπές, επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο.

Το «El Diablo», που έγραψαν οι διεθνώς γνωστοί Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa, θα παρουσιαστεί επί σκηνής σε καλλιτεχνική επιμέλεια του παγκοσμίου φήμης Marvin Diettman. Την ενδυματολογική επιμέλεια έχει η διεθνώς καταξιωμένη πρωθιέρεια της Ελληνικής μόδας Σίλια Κριθαριώτη. Τη χορογραφία έκανε η γνωστή Αμερικανίδα χορογράφος Chali Jennings.

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής / Panik Records

Η πρώτη πρόβα της κυπριακής αποστολής στο «Ahoy Arena» θα γίνει το πρωί της Κυριακής (11:00 ώρα Ελλάδος), 9 Μαΐου και θα ακολουθήσει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενώ η δεύτερη πρόβα έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Μαΐου.

Η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo», που παραμένουν σταθερά στις πρώτες θέσεις των προγνωστικών έχοντας μόνο θετικά reviews, θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στον τελικό της διοργάνωσης (Σάββατο 22 Μαΐου) μέσα από τον α’ ημιτελικό, την Τρίτη 18 Μαΐου και εμφανίζονται στο stage 8οι κατά σειρά.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για τα τελευταία νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision 2021!

[Πηγή: Panik Records, Φωτογραφίες: Panik Records / IOANNA JEJUMI – OKMAGAZINE.GR]

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλη επιτυχία Ελενα και με τη νικη.
    Το 2005 η Ελενα Παπαριζου πηρε τη νικη με 2η τη Μαλτα και μια γλυκουλα ευτραφη κοπελα. 2021 και παλι μια Ελενα ερχεται αντιμετωπη με μια γλυκουλα ευτραφη κοπελα απ τη Μαλτα. Ευχομαι παλι η Ελενα να νικησει και 2η να βγει η Μαλτα. Καλη επιτυχια Ελενα Τσαγκρινου.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ