ΚΥΠΡΟΣ: Ο Λούης Πατσαλίδης στον σχολιασμό για το ΡΙΚ!

Ο Λούης Πατσαλίδης | φωτογραφία: cityoflarnaka.com

Ένα πολύ γνωστό πρόσωπο στην Κύπρο θα αναλάβει φέτος τον σχολιασμό της Eurovision για λογαριασμό του ΡΙΚ.

Η ανακοίνωση του ΡΙΚ αναφέρει:

Στον σχολιασμό των δύο ημιτελικών και του μεγάλου τελικού, το ΡΙΚ συνεργάζεται φέτος με τον εξαιρετικά δημοφιλή κωμικό και παρουσιαστή Λούη Πατσαλίδη, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης να προσθέσει στις χρηστικές πληροφορίες της περιγραφής και το μοναδικό του χιούμορ αφιλοκερδώς, αφού ο διαγωνισμός προσφέρει εκτός από θέαμα και στιγμές γέλιου. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο μεγάλες προσωπικότητες που διακρίνονται για το χιούμορ τους σχολιάζουν τον διαγωνισμό και σε πολλές άλλες χώρες όπως ο Graham Norton στο BBC και πολλοί άλλοι. Ραντεβού λοιπόν στις 18, 20 και 22 Μάιου στο ΡΙΚ 1 και στο ΡΙΚ HD και Καλή Επιτυχία Κύπρος!

Ποιος είναι ο Λούης Πατσαλίδης

Γεννημένος το 1980, ξεκίνησε από τα 13 να γράφει τα πρώτα του σατιρικά κείμενα. Ένα χόμπι που κατέληξε να το κάνει επάγγελμα. Το 2006 εμφανίζεται επαγγελματικά στην πρώτη του παράσταση Stand up Comedy, κάτι που κάνει ανελλιπώς μέχρι σήμερα.

Από το 2014 ως το 2016 παρουσίαζε στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ τη σατιρική εκπομπή Show & Αβλαβές. Αμέσως μετά πήγε στην τηλεόραση του ΑΛΦΑ ΚΥΠΡΟΥ και παρουσίασε τη σατιρική εκπομπή Λούης Night Show.

Είναι επίσης μουσικός παραγωγός στον Παγκύπριο Μουσικό Σταθμό ΚΛΙΚ FM.

Η οικογένειά μου είναι η μεγαλύτερή μου έμπνευση.


Ο OGAE Greece εύχεται καλή επιτυχία στον νέο ρόλο του Λούη Πατσαλίδη και σε όλη την κυπριακή αποστολή!


Η Κύπρος συμμετέχει στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι El Diablo, που θα ερμηνεύσει η Έλενα Τσαγκρινού. Θα διαγωνιστεί στον 1ο ημιτελικό στις 18 Μαΐου στην 8η θέση.

πηγή: louispatsalides.com, CYBC

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ