ΚΥΠΡΟΣ: Νέα ακουστική εκτέλεση του ‘El diablo’ με μια κιθάρα!

Στη μεσημεριανή εκπομπή ‘Mega Star’ της ελληνικής τηλεόρασης εμφανίστηκε το Σάββατο 24 Απριλίου η Έλενα Τσαγκρινού. Είχε την ευκαιρία να μιλήσει για τους έντονους ρυθμούς της προετοιμασίας της εν όψει του διαγωνισμού της Eurovision 2021. H όμορφη εκπρόσωπος της Κύπρου μίλησε επίσης για τον θόρυβο σχετικά με τον τίτλο του τραγουδιού, τα συναισθήματά της απέναντι σε όλη αυτή την πίεση και για πολλά ακόμα.

Σταχυολογούμε τις πιο χαρακτηριστικές απαντήσεις της στα ερωτήματα που της έθεσε η παρουσιάστρια Μαντώ Γαστεράτου:

“Από πρόβα σε πρόβα, έτσι είναι όταν μπαίνεις στα βαθιά και πρέπει να κολυμπήσεις”

“Πέρασα το σοκ μου ψυχολογικά Δεν τίθεται θέμα πολιτικού ή θρησκευτικό. Έχει τύχει να πάω να αγοράσω κάτι και μου έκαναν νοήματα χριστιανικά. Το τραγούδι είναι για κατεστραμμένες σχέσεις”

“Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ να πάρω τα πράγματα στα σοβαρά γιατί με αγχώνει. Όλη η διαδικασία με ωρίμασε’

“Κατάλαβα τι πέρασαν Τάμτα και Φουρέιρα, μου είπαν “πέρνα καλά”

Έλενα Τσαγκρινού

Ολόκληρη τη συνέντευξη της Έλενας στο ‘Mega Star’ μπορείτε να δείτε ΕΔΩ. Στην ίδια εκπομπή η Έλενα μας χάρισε και μια ιδιαίτερη unplugged ερμηνεία του ‘El diablo’, με τη συνοδεία μόνο μιας κιθάρας:

https://www.youtube.com/watch?v=pCDUkEBno28&ab_channel=EUROVISIONGREECE
Η Έλενα Τσαγκρινού τραγουδάει unplugged

Απόψε το βράδυ θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και την εμφάνιση της Έλενας στο ισπανικό preparty, μαζί με άλλους 30 από τους 39 συνολικά συμμετέχοντες της φετινής Eurovision.


Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για τα τελευταία νέα σχετικά με την προετοιμασία της Κύπρου, λίγο πριν ξεκινήσουν οι επίσημες πρόβες στο Ρότερνταμ!

Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Μοριακή βιολόγος και παρ' ολίγον μουσικός. Ασχολούμαι με τη Eurovision από παιδάκι και τη λατρεύω τόσο για τη μουσική όσο και για όσα πρεσβεύει ο αγαπημένος μας διαγωνισμός: ειρήνη, αποδοχή, κατανόηση, αγάπη. /////// Studied music, only to become a molecular biologist. I have been involved with Eurovision since I was a child and I love it both for the music and for what our beloved contest stands for: peace, acceptance, understanding, love.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ