ΚΥΠΡΟΣ: Δείτε backstage video από τα γυρίσματα του “El diablo”! Στη Βουλγαρία το “Live-On-Tape”!

Η Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo», που επιλέχθηκαν από το ΡΙΚ για να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στη φετινή Eurovision, συνεχίζουν να «μαγεύουν» ανά την Ευρώπη.

Το επίσημο video clip του τραγουδιού έχει ήδη σχεδόν 2 εκατομμύρια προβολές στο κανάλι της Panik Records στο Youtube! Aπό την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του ήταν #1 στις τάσεις στην Κύπρο και έφτασε στο #2 στην Ελλάδα και έγινε top trend σε πολλές χώρες, όπως Κροατία, Ισπανία και Ουγγαρία. Παράλληλα, το τραγούδι πηγαίνει περίφημα και στα digital streams και βρέθηκε αμέσως στις πρώτες θέσεις των charts ανά την Ευρώπη, όπως σε Κύπρο, Ελλάδα, Σουηδία, Νορβηγία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.

Η δισκογραφική εταιρεία της Έλενας Τσαγκρινού Panik Music παρουσίασε αποκλειστικό backstage video από τα γυρίσματα του clip! Το video του «El Diablo», που κυκλοφορεί από την Panik Records, γυρίστηκε σε στούντιο της Αθήνας, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Μπενιουδάκη. Φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη, η Έλενα Τσαγκρινού εκτέλεσε τη δυναμική χορογραφία που επιμελήθηκε η Chali Jennings και όλη η ομάδα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό σε ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Δείτε το backstage video ΕΔΩ!

Αυτές τις μέρες, η Έλενα Τσαγκρινού προετοιμάζεται για την on stage εμφάνισή της στον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό με τις εντατικές πρόβες της με τη Chali Jennings να συνεχίζονται!

Στη Βουλγαρία το “Live-On-Tape”

Σύμφωνα με πληροφορίες του OGAE Greece, στη Βουλγαρία θα πραγματοποιηθεί το “Live-Οn-Tape” της Κυπριακής Αποστολής με την παρουσία του καλλιτεχνικού Διευθυντή Marvin Dietmann, της Χορογράφου Chali Jennings και των λοιπών συντελεστών επί σκηνής, καθώς και της ομάδας που επιμελείται την εικόνα της Έλενας Τσαγκρινού από τον οίκο της Σίλιας Κριθαριώτη και την Panik Records. Η αποστολή, υπό την βοηθό Αρχηγό Αποστολής της Κύπρου Αλεξία Μουταφίδου θα βρεθεί στη Σόφια για 3 μέρες, τόσο για πρόβες όσο και την οπτικογράφηση της συμμετοχής που φέτος απαιτείται από την EBU σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή για οποιοδήποτε λόγο η ζωντανή παρουσίαση του τραγουδιού. Σημειώνεται ότι οι αποστολές της Ελλάδας, Μολδαβίας και βεβαίως της ίδιας της Βουλγαρίας θα πραγματοποιήσουν εκεί και το δικό τους “Live- On-Tape”! Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του OGAE Greece, της παραγωγής ηγούνται στελέχη που διοργάνωσαν την Junior Eurovision 2015 στη Σόφια, γεγονός που εξυπακούει εξοικείωση και εμπειρία με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης.

Μείνετε σταθερά συντονισμένοι στην ιστοσελίδα του OGAE Greece για όλα τα νέα της Κυπριακής συμμετοχής στη Eurovision 2021!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η δικιά μας η Στεφανία είχε δηλωσει σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι το live on tape θα είναι πιο απλό συγκριτικά με την εμφάνιση που ετοιμάζουν για την σκηνή στην Ολλανδία !! Και ερωτώ: επιτρέπεται άλλα να δείχνουν στο tape και άλλα στην σκηνή εάν φυσικά πάνε πρώτα ; Και δεύτερον που το ξέρουν ο φωκΆς και η ομάδα του ότι θα επιτραπεί στους καλλιτέχνες να πάνε στην Ολλανδία με αποτέλεσμα να ετοιμάζει ένα απλο και φτωχό κατ έμε tape??? Από την στιγμή που δεν είμαστε σίγουροι για την ζωντανή παρουσία καλλιτεχνών δεν έπρεπε να φυλάξουν πράγματα που να μην τα παρουσιάσουν στο tape…. αν γίνει καμία στραβή και δεν πάνε μετά θα μας λέει ότι άλλα σχεδιάζαμε και άλλα καταφέραμε εν τελεί να δείξουμε , όπως και καλά οι δικαιολογίες που έλεγε το 2017 για την Ντέμη και για την κούνια που ήταν το αρχικό κονσεπτ και οι συσκευές που παρέμειναν στο τελωνείο …. αχ άλλα λόγια να αγαπιόμαστε !!!

    • Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν!!! Ωστόσο η πιθανότητα να μην παρουσιαστουν live στο Rotterdam οι συμμετοχες είναι μηδαμινή θεωρώ.

    • Νομίζω, στα live on tape επιτρέπονται συγκεκριμένα πράγματα για να εξασφαλιστεί μια ισότητα. Αν πχ ο Φωκάς εχει σκεφτεί για το Ρότερνταμ ειδικά εφέ (βλ. 2016-ρωσια) δεν νομίζω να μπορεί να εφαρμοστεί στο live on tape.
      Ας περιμένουμε και ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά, και με ασφάλεια και υγεία να γίνει η Eurovision στο Ρότερνταμ και να μην χρειαστούν εν τέλει τα live on tape.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ