ΚΥΠΡΟΣ: Δείτε την Live ερμηνεία της Έλενας Τσαγκρινού στο “The 2Night Show”!

Λίγες μόλις ημέρες πριν αναχωρήσει για τη μεγάλη μάχη στη σκηνή της Eurovision, η Έλενα Τσαγκρινού βρέθηκε στη δημοφιλή εκπομπή του ANT1, “The 2Night Show” καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Εκτός από τη συμμετοχή της στη Eurovison, η Έλενα αναφέρθηκε τόσο στις αντιδράσεις οι οποίες προέκυψαν από την κυκλοφορία του τραγουδιού της όσο και για τον σύντροφο της Mike και για το πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετωπίζει. Τέλος, μίλησε και για τα μελλοντικά της σχεδία για το καλοκαίρι αλλά και το πως θα ήθελα να κινηθεί καλλιτεχνικά.

Ο Γρηγόρης τόνισε ότι οι ερμηνείες στην εκπομπή του είναι Live. Στη σημερινή εκπομπή η Έλενα ερμήνευσε το “El Diablo” τη φετινή συμμετοχή της Κύπρου, αλλά και το “Μόνο η Αγάπη” από την Άννα Βίσση (Κύπρος 1982).

Έλενα Τσαγκρινού – El Diablo
Έλενα Τσαγκρινού – Μόνο η Αγάπη

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για τα τελευταία νέα σχετικά με την προετοιμασία της Κύπρου, λίγο πριν ξεκινήσουν οι επίσημες πρόβες στο Ρότερνταμ!

[Πηγή: ΑΝΤ1 / ant1.com.cy]

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ