ΚΥΠΡΟΣ: Απόσπασμα από τις πρόβες του El Diablo!

Σε εντατικές προετοιμασίες βρίσκεται η Κυπριακή αποστολή μαζί με την εκπρόσωπο της Έλενα Τσαγκρινού. Όπως δήλωσε η ίδια πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή Dot. ακολουθεί ήδη σκληρό πρόγραμμα που περιλαμβάνει συνεχείς πρόβες, μαθήματα φωνητικής, αλλά και ειδικό πρόγραμμα διατροφής. Σκηνές από τις πρόβες δόθηκαν πριν από λίγο στη δημοσιότητα μέσα από το επίσημο κανάλι της Eurovision στο Youtube, ενώ πήραμε και μία μικρή γεύση από την Acoustic Version του “El Diablo” που θα δημοσιοποιηθεί προσεχώς.

Στις 9 Μάϊου η πρώτη πρόβα της Κύπρου

Στις 8 Μάϊου σύσσωμη η Κυπριακή αποστολή θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπως δήλωσε η ίδια η Έλενα. Η πρώτη τεχνική πρόβα της χώρας είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο Ahoy Arena στις 9 Μάϊου στις 10:00 CET (11:00 ώρα Ελλάδος). Η δεύτερη πρόβα θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μάϊου στις 13:55 CET (14:55 ώρα Ελλάδος).

Με τη Chali Jennings στη σκηνή

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη με παλαιότερο μας άρθρο, τη σκηνοθεσία της Κυπριακής αποστολής έχει αναλάβει ο Δανός Marvin Diettman. Τη χορογραφία που θα παρουσιαστεί επί σκηνής έχει επιμεληθεί η Αμερικανίδα Chali Jennings (Κύπρος 2012, Ελλάδα 2018). Η ίδια η χορογράφος θα βρεθεί και στη σκηνή του Ahoy για να συνοδέψει με τις χορευτικές της δεξιότητες την Έλενα Τσαγκρινού. Μαζί τους θα βρεθούν ακόμη τρεις χορεύτριες στη σκηνή, οι Λιόλια Κερογλή, Mariia Sharafetdinova και Παρασκευή Καραταίδου.

Απόψε η πρώτη live ερμηνεία του El Diablo

Σήμερα το βράδυ, 21 Απριλίου, στη διαδικτυακή συναυλία ‘Concert in the dark’ θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε 15 από τους συμμετέχοντες της φετινής Eurovision (και όχι μόνο) να τραγουδούν ζωντανά, πολλούς από αυτούς για πρώτη φορά! Ανάμεσα τους θα δούμε την Έλενα Τσαγκρινού να ερμηνεύει για πρώτη φορά το “El Diablo“. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Concert in the Dark μέσω του Eurovoix.tv απόψε, στις 22:00 ώρα Ελλάδος (21:00 CET) ΕΔΩ.

https://ogaegreece.com/archives/89799

Μείνετε σταθερά συντονισμένοι στην ιστοσελίδα του OGAE Greece για όλα τα νέα της Κυπριακής συμμετοχής στη Eurovision 2021!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Α την Chali θα έχει χορογράφο??
    Μην απορήσετε αν δείτε την Έλενα με το αριστερό χέρι κόκκινο, να το σηκώνει ψηλά, ακούνητη με καπνούς τριγύρω… If you know what I mean. (Love you Yianna 💋❤️)

    Το λέω γιατί από top 5 τελικά βγήκε εκτός τελικού η Ελλάδα του 2018. Και δεν έφταιγε η Γιάννα, έφταιγε το staging!

    Θέλω πολύ να κερδίσει η Κύπρος φέτος, πρέπει όλα να πάνε καλά!!!

    • Η Chali ήταν χορογράφος της Φουρειρα το 2018, ομως η Stage Director ήταν η Sacha Jean Baptiste
      Η Chali ειναι επισης χορογράφος της Ελενας, ομως Stage Director o Dietmann
      Η διαφορά με την Ελλάδα το 2018 ειναι ότι η Chali είχε χρέη Stage Director και οχι χορογράφος που ειναι η δουλειά της.
      Καλό ειναι να ψάχνουμε λιγο πριν ειρωνευτούμε!

      • Τότε δεν έχει θέμα. Όμως αυτό που συνέβη στην Ελλάδα το 2018 είναι από τα μεγαλύτερη λάθη που έχουν συμβεί ποτέ. Προφανώς η Panic ήθελε την Chali πάση θυσία κοντά στην φουρειρα, αλλά επειδή η Κύπρος είχε ήδη κλείσει την ομάδα, σου λέει θα τη βάλουμε στην ομάδα της Γιάννας, οπότε θα είναι και μαζί με φουρειρα. Μπήκε σε μια θέση χωρίς να είναι αρμόδια. Απλά κρίμα για το “όνειρο μου” .. Ήταν η μόνη ευκαιρία να ξανακερδισει η Ελλάδα. Anyway ας είναι η χρονιά που η Κύπρος θα το σηκώσει!!! 🇨🇾🇨🇾🇨🇾

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ