ΚΡΟΑΤΙΑ: Στις 15 Δεκεμβρίου θα αποκαλυφθούν οι καλλιτέχνες του Dora 2021!

Logo Dora 2021

Οκρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός της Κροατίας, HRT, αποκάλυψε την ημερομηνία που θα ξέρουμε τους καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν στον ετήσιο εθνικό διαγωνισμό Dora 2021. Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου θα μάθουμε ποιοι θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τη Eurovision 2021.

14 + 4 καλλιτέχνες

14 θα είναι οι βασικοί υποψήφιοι που θα πάρουν μέρος στο Dora 2021. Επιπλέον, θα επιλεγούν 4 ακόμη καλλιτέχνες ως back-up για την περίπτωση που κάποιος από τους 14 δεν μπορέσει να διαγωνιστεί.

Την επιλογή έχει αναλάβει επιτροπή ειδικών από τον HRT, τον HDS (Σύνδεσμος Συνθετών της Κορατίας) και την HGU (Ένωση Μουσικών της Κορατίας).

Χωρίς τον Damir Kedžo

Όπως σας ενημερώσαμε, ο περσινός εκπρόσωπος της Κροατίας, Damir Kedžo, δεν θα πάρει μέρος στο Dora 2021, μιας και δεν επιλέχτηκε εκ νέου, όπως συνέβη με άλλες χώρες.

πηγή: Areavision

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ