ΚΡΟΑΤΙΑ: Στις 13 Φεβρουαρίου ο τελικός του Dora!

Η Κροατία είναι μια από τις χώρες που αποφάσισε να επιλέξει μέσω του παραδοσιακού εθνικού τελικού τον εκπρόσωπό της για τον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, ο τελικός του Dora, του εθνικού τελικού της Κροατίας, θα διεξαχθεί στις 13 Φεβρουαρίου στην πόλη Οπατίγια, η οποία βρίσκεται στην κομητεία Primorje-Gorski Kotar στη δυτική Κροατία. Φυσικά, το HRT, ο τηλεοπτικός φορέας της χώρας, προετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο σε περίπτωση που οι συνθήκες στη χώρα εξαιτίας της πανδημίας του covid-19 δεν επιτρέψουν την ομαλή διεξαγωγή του τελικού. Το διάστημα για την υποβολή των συμμετοχών ανοίγει στις 26 Οκτωβρίου.

Για όλα τα νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Κροατίας στο διαγωνισμό της Eurovision ακολουθείτε το ogaegreece.com.

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

2 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ