ΚΡΟΑΤΙΑ: Πότε θα ακούσουμε τα τραγούδια του Dora 2021;

Πριν λίγες ημέρες δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των καλλιτεχνών του Dora 2021, καθώς και οι τίτλοι των τραγουδιών τους. Σήμερα η Αρχηγός της Αποστολής της Κροατίας, Uršula Tolj, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον εθνικό τελικό της χώρας.

Snippets των τραγουδιών

Παρά το γεγονός ότι τα τραγούδια του Dora πρέπει να ακουστούν για πρώτη φορά επί σκηνής του σόου, ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να ακούσει απόσπασμα των τραγουδιών:

Μία εβδομάδα πριν το Dora 2021, θα παίξουμε απόσπασμα 1 λεπτού από το κάθε τραγούδι και νομίζω ότι αυτό θα είναι αρκετό για τις πρώτες εντυπώσεις, να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον και να εξάψουμε την περιέργεια των ακροατών και των φαν.

Uršula Tolj

Σε συνομιλία στο eurosong.hr, η Uršula Tolj πρόσθεσε:

Νομίζω πως είναι αδύνατο να διασφαλίσουμε ίση μεταχείριση όλων των τραγουδιών από πριν. Πιο απλά, τα τραγούδια στην κροατική γλώσσα θα παιχτούν σίγουρα περισσότερο στους ραδιοφωνικούς σταθμούς απ’ ό,τι τα τραγούδια στα αγγλικά· τραγούδια από γνωστούς καλλιτέχνες θα παιχτούν περισσότερο απ’ ό,τι αυτά των όχι γνωστών. Απλά δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε ίση μεταχείριση αν ο κόσμος ακούει κάποιο τραγούδι 20 φορές. Θα αντιδράσεις διαφορετικά απ’ ό,τι αν το άκουγες στο Dora για πρώτη φορά.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Uršula Tolj στο ακόλουθο βίντεο.

Ενεργοποιήστε υπότιτλους!

πηγή: escbubble

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ