?? ΚΡΟΑΤΙΑ: Η επιλογή εκπροσώπου μέσω του Dora ως το 2021!

© HRT

Όπως σας ενημερώσαμε, έχει ξεκινήσει το κάλεσμα για υποβολή υποψηφιοτήτων στην κρατική τηλεόραση της Κροατίας, HRT. Στο μεταξύ η HRT πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο, με το οποίο μπαίνει η συμφωνία ο εκπρόσωπος της Κροατίας στον Διαγωνισμό της Eurovision να επιλεχτεί μέσω του Dora μέχρι και το 2021.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eurosong.hr, ο Igor Štok αποκάλυψε ότι η κρατική τηλεόραση της Κροατίας θα υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρία Opatija 21. Σύμφωνα με αυτό, η επιλογή του ερμηνευτή και του τραγουδιού για τη Eurovision θα γίνει μέσα από το Dora για τα επόμενα 2 χρόνια.

Όπως ανακοινώσαμε νωρίτερα, βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τους δικαιοδόχους του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision και επιτέλους φτάσαμε στο τέλος των διαπραγματεύσεων και είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε συμβόλαιο, ένα διετές συμβόλαιο με την HRT, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Igor Štok

Η ημερομηνία διεξαγωγής του Dora 2020

Σύμφωνα και πάλι με τον Igor Štok, τόσο η HRT όσο και η Opatija 21 επιβεβαίωσαν ότι το Dora 2020 θα διεξαχθεί στις 29 Φεβρουαρίου 2020. Αναμένεται όμως η επίσημη ανακοίνωση από την κροατική τηλεόραση.

πηγή: eurovoix

Για νεότερα σχετικά με την επιλογή της Κροατίας, παραμείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κακώς.. Η ιστορια έχει δείξει οτι με εσωτερική επιλογή (2016,2017) είχαν καλύτερα αποτελέσματα απ οτι με εθνικο τελικό (2019).

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ