ΚΡΟΑΤΙΑ: Δείτε το βίντεο κλιπ του ‘Tick-Tock’!

Πριν λίγο δόθηκε στη δημοσιότητα το επίσημο βίντεο κλιπ της Albina που θα εκπροσωπήσει την Κροατία στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ με το τραγούδι Tick-Tock.

Δείτε το βίντεο κλιπ:

Τη σκηνοθεσία και παραγωγή του βίντεο κλιπ ανέλαβε η Sandra Mihaljević και γυρίστηκε σε διάφορα μέρη της Κροατίας. Τη χορογραφία έκανε η Helena Janušević.

Πώς θα προυσιαστεί στο Ρότερνταμ

Η Albina μίλησε για το πώς θα ερμηνευτεί το Tick-Tock στη Eurovision:

Νομίζω ότι θα ήταν το πιο δίκαιο να παρουσιαστούμε όπως μας επέλεξαν. Θα αποκαλύψουμε περισσότερες λεπτομέρειες εν καιρώ και για το πώς θα δουλέψουμε την όλη σκηνική παρουσία μας.

Στον τελικό του Dora 2021, το τραγούδι ερμηνεύτηκε στα αγγλικά και με κάποιους στίχους στα κροάτικα. Ωστόσο, το τραγούδι ηχογραφήθηκε και εξ ολοκλήρου στα αγγλικά και στα κροάτικα.

Πώς σας φαίνεται το βίντεο κλιπ της Albina;

This poll is no longer accepting votes

Πώς βαθμολογείτε τη συμμετοχή της Κροατίας στη Eurovision 2021; / How do you rate the Croatian ESC 2021 entry?
Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ