ΚΡΟΑΤΙΑ: Οι παρουσιάστριες του Dora 2021 – Η σειρά εμφάνισης των τραγουδιών!

Τ ο Dora 2021 φέτος δεν θα έχει ούτε μία ούτε δύο αλλά 4 παρουσιάστριες! Πριν από λίγο, στην επίσημη ιστοσελίδα του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα της Κροατίας, hrt.hr, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματά τους: Daniela Trbović, Barbara Kolar, Jelena Lešić και Doris Pinčić.

Αναγνωρίσιμες

Πρόκειται για 4 ονόματα, ήδη γνωστά στην Κροατία. Οι τρεις μάλιστα, η Daniela, η Jelena και η Doris έχουν ξαναβρεθεί στον ρόλο της παρουσιάστριας, ενώ για την Barbara θα είναι η παρθενική της εμφάνιση στον εθνικό τελικό της χώρας.

Αποφασίσαμε να βασιστούμε στη γυναικεία δύναμη φέτος, διότι το Dora φέτος θα είναι ιδιαίτερο από πολλές απόψεις λόγω της κατάστασης της επιδημίας· γι’ αυτό ας το θυμούνται οι γυναίκες.

Η σειρά εμφάνισης των τραγουδιών

Μαζί με τα ονόματα των παρουσιαστριών, αποκαλύφθηκε και η σειρά με την οποία θα διαγωνιστούν οι 14 καλλιτέχνες στις 13 Φεβρουαρίου 2021 στο Marino Cvetković Hall στην πόλη Opatija.

  1. NINA KRALJIĆ (ALKONOST OF BALKAN) – Rijeka
  2. ERIC – Reci mi
  3. ELLA OREŠKOVIĆ – Come This Way
  4. BERNARDA – Colors
  5. SANDI CENOV – Kriv
  6. ToMa – Ocean of Love
  7. FILIP RUDAN – Blind
  8. BETA SUDAR – Ma zamisli
  9. CAMBI – Zaljubljen
  10. ASHLEY & BOJAN – Share the Love
  11. BRIGITA VUCO – Noći pijane
  12. MIA NEGOVETIĆ – She’s Like Dream
  13. ALBINA – Tick-Tock
  14. TONY CETINSKI & KIKI RAHIMOVSKI – Zapjevaj, sloboda je!

Όταν βγάζαμε τη σειρά, έπρεπε να λάβουμε υπόψη μας την εμφάνιση του καθένα, τον ρυθμό κάθε τραγουδιού, τη γλώσσα, κάποιες ειδικές τηλεοπτικές ανάγκες… Γενικά, η σειρά εμφάνισης είναι προσεγμένη και πιστεύουμε πως συμφωνεί με τους κανόνες συναγωνισμού.

Uršula Tolj

πηγή και φωτογραφία: hrt.hr

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ