ΙΤΑΛΙΑ: Με αλλαγές το San Remo Giovani 2021!

Ανανεωμένο και με αλλαγές έρχεται η προσεχής έκδοση του San Remo Giovani 2021. Ο προπομπός της μεγάλης κατηγορίας, η οποία θα διεξαχθεί  από την Τρίτη 1 έως το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου του 2022 στο Teatro Ariston της πόλης των λουλουδιών, θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Νέοι καλλιτέχνες ηλικίας μεταξύ 16 και 29 ετών θα παρουσιάσουν τα τραγούδια τους στην κριτική επιτροπή. Τριάντα από αυτούς θα προαχθούν στις ζωντανές οντισιόν. Οχτώ, εν τέλει, θα ανέβουν στη σκηνή του Teatro Ariston, ενώ τη χρυσή δωδεκάδα θα συμπληρώσουν τέσσερις εκ των νικητών του San Remo Area.

Απώτερος σκοπός όλων είναι να βρεθούν ανάμεσα στους δύο τυχερούς οι οποίοι θα συμμετάσχουν στη μεγάλη κατηγορία του περίφημου Φεστιβάλ.

Και φέτος θα είναι μια μεγάλη πρόκληση και επίσης ένα προνόμιο να ανακαλύψουμε και να βρούμε καλλιτέχνες να αναδειχτούν ξεκινώντας από τη ζωντανή μετάδοση της RAI1 τον Δεκέμβριο. Η ιταλική μουσική βιώνει μια στιγμή μεγάλης δημιουργίας και όπως πάντα η RAI είναι στο πλευρό των νέων καλλιτεχνών

Amadeus

Η κατηγορία Nuove Proposte καταργείται

Μια ακόμα μεγάλη αλλαγή της 72ης έκδοσης του Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο είναι η κατάργηση της κατηγορίας των νέων καλλιτεχνών. Η Nuove Proposte δε θα διεξαχθεί φέτος – στα πλαίσια σμίκρυνσης των πέντε βραδιών του φεστιβάλ- και οι δύο νέοι καλλιτέχνες που θα ξεχωρίσουν στο San Remo Giovani θα συμμετάσχουν κανονικά στη μεγάλη κατηγορία.

Οι δύο καλλιτέχνες που θα προκριθούν από το San Remo Giovani θα διαγωνιστούν τον ερχόμενο Φεβρουάριο με νέα τραγούδια.

Θυμίζουμε πως το 2019 ο Mahmood, ο οποίος επικράτησε στο San Remo εκείνης της χρονιάς φτάνοντας μέχρι τη δεύτερη θέση στη Eurovision, ήταν ο νικητής της δεύτερης βραδιάς του San Remo Giovani.

Δείτε τη νικητήρια εμφάνιση του από εκείνη τη βραδιά.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.ogaegreece.com για όλα τα νέα και τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ιταλίας στη Eurovision 2022.

[Πηγή/Φωτογραφία: rai]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ