ΙΤΑΛΙΑ: Μεταξύ πέντε πόλεων η επιλογή της διοργανώτριας!

Πέντε πόλεις έχουν απομείνει στη διεκδίκηση της διοργάνωσης της Eurovision 2022, όπως αναφέρουν σχετικά οι ιταλικές εφημερίδες Corriere di Romagna και Resto del Carlino.

Από τις δεκαεφτά πόλεις που κατέθεσαν συμμετοχή, η RAI μετά από την εξέταση των φακέλων των υποψηφιοτήτων, περιόρισε τις πόλεις αρχικά σε έντεκα και τελικά πέντε από αυτές είναι στην τελική φάση επιλογής.

Οι πόλεις που διεκδικούν τη διοργάνωση είναι οι:

  • Μιλάνο
  • Μπολόνια
  • Τορίνο
  • Ρίμινι
  • Πέζαρο

Τα νέα έγιναν γνωστό στον τύπο από το δήμαρχο του Ρίμινι Andrea Gnassi. Ο Gnassi επιβεβαίωσε πως την προηγούμενη βδομάδα αποστολή της RAI επισκέφτηκε την πόλη για την επί τόπου επίβλεψη του Fiera di Rimini, του χώρου που έχει προταθεί για τη διοργάνωση της Eurovision 2022.

Αντίστοιχες αντιπροσωπείες έχουν βρεθεί και στις έτερες πόλεις εξετάζοντας τους φακέλους συμμετοχής.

Παρατηρούμε πως ανάμεσα στις πέντε πόλεις απουσιάζει η πρωτεύουσα της χώρας Ρώμη, όπως επίσης και το Σαν Ρέμο με το φημισμένο μουσικό φεστιβάλ.

Σε ποια πόλη πιστεύετε θα φιλοξενηθεί ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2022;

Μείνετε συντονισμένοι στο www.ogaegreece.com για όλα τα νέα και τις εξελίξεις σχετικά με το διαγωνισμό της Eurovision 2022.

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πιστευω οτι η επιλογη θα ειναι αναμεσα σε μπολονια και τορινο τις αλλες τρεις υποψηφιες πολεις θεωρω οτι εχουν λιγοτερες πιθανοτητες.

  2. Ενημερώστε μας για την ελληνική συμμετοχή. Υπάρχει κάποιο νεότερο; Μακάρι να γίνει διεξαγωγή εθνικού τελικού με πολλές συμμετοχές!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ