ΙΤΑΛΙΑ: Κανένα πρόβλημα με τη συμμετοχή των Fedez και Francesca Michielin!

Αναστάτωση επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στην Ιταλία, αναφορικά με την συμμετοχή των Fedez και Francesca Michielin, στο San Remo! Πιο συγκεκριμένα, όπως σας ενημερώσαμε και με χτεσινό μας άρθρο, στις 30 Ιανουαρίου, ο Fedez ανέβασε, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο instagram, πιθανότατα από λάθος, ένα απόσπασμα 10 δευτερολέπτων της συμμετοχής τους στο Φεστιβάλ “Chiamami per nome“. Σύμφωνα με τον κανονισμό του Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο για την μεγάλη κατηγορία “Campioni”, όλα τα διαγωνιζόμενα τραγούδια πρέπει να είναι καινούρια τη στιγμή υποβολής τους και να μην έχουν ακουστεί πριν την παρουσίαση τους στο κοινό.

Η απόφαση της RAI

Το θέμα ανέλαβαν να λύσουν άμεσα τόσο η RAI όσο και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του San Remo, Amadeus. Σύφμωνα λοιπόν με την Ιταλική εφημερίδα La Republicca, οι δύο καλλιτεχνες θα βρεθούν κανονικά στη σκηνή του Φεστιβαλ.

εκφράζουμε σοβαρή καταδίκη για το συμβάν αλλά δεν πιστεύουμε ότι πρέπει να λάβουμε μέτρα σχετικά με αυτό. Η διάρκεια του βίντεο – το οποίο δημοσιοποιήθηκε και εν συνεχεία διαγράφηκε από τν καλλιτέχνη – είναι εξαιρετικά μικρή και δεν αποκαλύπτει το ίδιο το κομμάτι, το οποίο δεν μπορεί να θεωρηθεί ευρέως διαδεδομένο και ως εκ τούτου διατηρεί το πρωτοπόρω που απαιτείται από τους κανονισμούς.

Ο Fedez και η Francesca Michielin είναι στην πρώτη θέση των στοιχημάτων μέχρι στιγμής

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συμμετοχή των Fedez και Francesca Michielin έχει συγκεντρώσει πάνω της μέχρι στιγμής τα φώτα του εγχώριου τύπου. Το ντουέτο τους φημολογούνταν για πολύ καιρό και μάλιστα μετά την επίσημη ανακοίνωση των συμμετοχών φιγουράρει στην πρώτη θέση των στοιχημάτων,. Σίγουρα είναι νωρίς για συμπεράσματα, αλλά είναι μια θέση που δείχνει αν μη τι άλλο μια δυναμική.

Για όλα τα νεότερα σχετικά με το Sanremo 2021 και τη συμμετοχή της Ιταλίας στη Eurovision μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece.


Οι ημερομηνίες του Σαν Ρέμο

  • Sanremo | Βραδιά 1: Τρίτη 2 Μαρτίου 2021
  • Sanremo | Βραδιά 2: Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021
  • Sanremo | Βραδιά 3: Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021
  • Sanremo | Βραδιά 4: Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021
  • Sanremo| Τελικός: Σάββατο 6 Μαρτίου 2021 

[Πηγή/Φωτογραφία: La Repubblica/Ruetir]

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ