ΙΣΡΑΗΛ: Revamp στο «Set Me Free» της Eden Alene!

Η ιστοσελίδα euromix.co.il αναφέρει σε σημερινό της άρθρο πως το τραγούδι Set Me Free της Eden Alene πρόκειται να αναβαθμιστεί. Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε και εγκρίθηκε από τον κρατικό φορέα του Ισραήλ, KAN.

Η αιτία

Η απόφαση για revamp της συμμετοχής του Ισραήλ στη Eurovision 2021 πάρθηκε μετά από αίτημα των δημιουργών του. Αυτό εξαιτίας της κριτικής που δέχτηκε το τραγούδι. Το αίτημα εγκρίθηκε ήδη από την Aroma Music, τη δισκογραφική εταιρία της Eden Alene και έχει την υποστήριξη του KAN.

Πότε θα ακούσουμε τη νέα εκδοχή

Οι δημιουργοί και η Eden Alene έχουν ήδη ξεκινήσει την ηχογράφηση της νέας εκδοχής του Set Me Free. Πιστεύεται ότι θα είναι έτοιμο περί τα μέσα Μαρτίου, δηλαδή την τελική ημερομηνία που έχει θέσει η EBU για υποβολή των τραγουδιών.

Σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να υποβάλουν το τραγούδι μέχρι τότε, θα πρέπει να δοθεί έγκριση από την EBU για να γίνει δεκτή η νέα μορφή του τραγουδιού. Το ίδιο ακριβώς είχε γίνει και με το τραγούδι Home του Kobi Marimi το 2019.

Οπότε μέχρι τέλη Μαρτίου αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα η τελική εκδοχή του Set Me Free.

Η τωρινή εκδοχή του Set Me Free

πηγή: euromix.co.il

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ