ΙΣΡΑΗΛ: Τα 3 τραγούδια από τη φωνή της Eden Alene!

Η αναμονή έλαβε τέλος! Σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον KAN, τον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα του Ισραήλ, τα 3 τραγούδια, τα τελικά υποψήφια, ερμηνευμένα από τη φωνή της Eden Alene, ωστόσο σε μορφή demo. Ένα από αυτά θα αποτελέσει τη συμμετοχή του Ισραήλ στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, τον Μάιο στο Ρότερνταμ.

9 ήταν τα τραγούδια που επιλέχτηκαν για να περάσουν από την κρίση του κόσμου και μια ειδικής επιτροπής, που συγκροτήθηκε από τον διοργανωτή φορέα ειδικά για τον σκοπό αυτόν. Έτσι λοιπόν, στο τελικό στάδιο πέρασαν τα εξής:

1. La La Love

2. Set Me Free

3. Ue La La

Τι θα γίνει απο ‘δώ και στο εξής

Από τις 19 ως τις 24 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει νέος κύκλος ψηφοφορίας. Στις 18 Ιανουαρίου θα ακούσουμε την τελική μορφή των τραγουδιών, μιας και θα υποστούν περαιτέρω revamp. Η αναγγελία του νικητήριου τραγουδιού, με το οποίο θα ταξιδέψει στο Ρότερνταμ η 20χρονη αιθιοπικής καταγωγής καλλιτέχνιδα, θα γίνει στην ειδική εκπομπή «HaShir Shelanu L’Erovizion» (Το τραγούδι μας για τη Eurovision) στις 25 Ιανουαρίου 2021.

Τι θα δούμε στην εκπομπή

Την εκπομπή θα μεταδώσει το κρατικό κανάλι KAN 11 και την παρουσίαση θα κάνει η Lucy Ayoub, μία εκ των τεσσάρων παρουσιαστών της Eurovision 2019. Εκεί θα δούμε τα 3 βίντεο κλιπ των τραγουδιών, τη διαδικασία παραγωγής τους, καθώς και τους δημιουργούς τους.

Στο τέλος του σόου θα ξέρουμε ποιο τραγούδι θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

2 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ