ΙΣΡΑΗΛ: Τα 3 βίντεο κλιπ της Eden Alene!

Σε ειδική εκπομπή που μεταδόθηκε σήμερα στις 14:05 από το κρατικό κανάλι KAN 11 και το ραδιόφωνο KAN Gimel, παρουσιάστηκαν τα 3 βίντεο κλιπ των τραγουδιών της Eden Alene. Από σήμερα και μέχρι τις 25 Ιανουαρίου τα τραγούδια τίθενται στην κρίση του κόσμου. Ένα από αυτά θα ταξιδέψει στο Ρότερνταμ για τη Eurovision 2021.

Την εκπομπή παρουσίασαν η Lucy Ayoub και η Michal Asulin.

Δείτε τα βίντεο:

La La Love

https://youtu.be/0385ZTL_4mI

Set Me Free

https://www.youtube.com/watch?v=Pkg_rsenBaY

Ue La La

https://www.youtube.com/watch?v=FK6h1UzG6D4

Να τονίσουμε εδώ ότι ψηφοφορία θα γίνει αποκλειστικά μέσω application του KAN 11 και όχι online, όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί. Δικαίωμα στην ψηφοφορία θα έχουν μόνο οι κάτοικοι του Ισραήλ. Αυτό θα γίνει για να μην υπάρξει η επιρροή στο αποτέλεσμα από τους κατοίκους της Ευρώπης.

Στις 25 Ιανουαρίου θα μάθουμε ποιο τραγούδι προτιμά ο κόσμος μέσα από την εκπομπή HaShir Shelanu L’Erovizion (Το τραγούδι μας για τη Eurovision). Υπενθυμίζουμε εδώ ότι η Eden Alene δεν θα ερμηνεύσει ζωντανά τα τραγούδια. Η ψηφοφορία θα γίνει αποκλειστικά με βάση τα βίντεο κλιπ και δεν θα υπάρξει επιτροπή.

Μείνετε, λοιπόν, συντονισμένοι στον OGAEGreece για να μάθουμε μαζί ποια θα είναι η συμμετοχή του Ισραήλ στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ