ΙΣΡΑΗΛ: Ο Simon Cowell δεν θα είναι κριτής του X Factor!

φωτογραφία: timesofisrael.com

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το Ισραήλ θα επιλέξει τον εκπρόσωπό του μέσω του τηλεοπτικού ριάλιτι σόου The X Factor. Ανάμεσα στα ονόματα που ακούστηκαν πως θα συμμετάσχουν ως κριτές ήταν και ο Simon Cowell, γνωστός παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων και κριτής στο American Idol, America’s Got Talent και στο Βρετανικό X Factor.

Άγνωστη η αιτία αποχώρησης

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του Βρετανού παραγωγού που εξασφάλισε πριν λίγες μέρες η ιστοσελίδα Jewish News:

Ο Simon δεν θα πάει στο Ισραήλ τελικά. Το ξέρω ότι ήδη έχει ανακοινωθεί πως θα ήταν ένας από τους κριτές, αλλά για κάποιους λόγους απλά δεν μπορεί να παρευρεθεί στο Ισραήλ για τα γυρίσματα του σόου. Φυσικά είναι πολύ απογοητευμένος – αλλά ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρει.

Η πηγή απέφυγε να απαντήσει αν η απόφαση του Simon Cowell είναι αποτέλεσμα των τελευταίων γεγονότων μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς. Υπάρχουν επίσης υπόνοιες για βεβαρυμένο πρόγραμμα εξαιτίας ενός τραυματισμού και εγχείρησης στην πλάτη του.

Η Netta Barzilai ανάμεσα στους κριτές

Μέχρι στιγμής 5 ονόματα έχουν επιβεβαιωθεί ως κριτές στο σόου:

  1. Netta Barzilai – η νικήτρια της Eurovision 2018 για λογαριασμό του Ισραήλ με το τραγούδι Toy
  2. Ran Danker – ηθοποιός, τραγουδιστής και μοντέλο
  3. Margalit Tzan’ani – τραγουδίστρια, συνθέτης και παρουσιάστρια της τηλεόρασης
  4. Aviv Geffen – μουσικός της ροκ, τραγουδιστής, τραγουδοποιός, παραγωγός δίσκων, keyboardίστας και κιθαρίστας
  5. Miri Mesika – τραγουδίστρια και ηθοποιός

Την εκπομπή θα παρουσιάσει η Liron Weizman, γνωστή παρουσιάστρια της τηλεόρασης στη χώρα.

Η Liron Weizman | φωτό: Wikipedia

Υποψήφια ονόματα

Το κανάλι Reshet που θα αναλάβει τη διεξαγωγή του ισραηλινού X Factor, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία επιλογής των υποψήφιων καλλιτεχνών που θα διαγωνιστούν για το εισιτήριο στη Eurovision 2022. Μεταξύ των ονομάτων ακούγονται κάποια ήδη γνωστά στη χώρα:

  • Shimi Tavori – 68 ετών, ένας από τους πλέον γνωστούς τραγουδιστές της χώρας και πατέρας του επίσης γνωστού Ben-El Tavori. Έχει ήδη προσπαθήσει να εκπροσωπήσει το Ισραήλ στο παρελθόν, το 1991 και το 1992.
  • Adi Cohen – 40 ετών, που ήρθε 3η στο Kokhav Nolad (A Star is Born). Κι αυτή έχει δοκιμάσει να εκπροσωπήσει τη χώρα το 2011.
  • Liron Lev – 38 ετών, τραγουδιστής και ηθοποιός που ήρθε 4ος στο X Factor το 2004.

Ο OGAE Greece θα σας ενημερώνει για κάθε νέο σχετικά με την επιλογή του Ισραήλ για τη Eurovision 2022. Μείνετε συντονισμένοι!

πηγή: euromix.co.il, jewishnews.timesofisrael.com

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ