ΙΣΡΑΗΛ: Επιλογή το 2022 μέσω The Next Star ή The X-Factor!

Επιστροφή σε παλιές γνώριμες μεθόδους επιλογής κάνει το Ισραήλ. Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας έβγαλε προκήρυξη για την παραγωγή τηλεοπτικού προγράμματος μέσα απ’ το οποίο θα επιλεγεί ο εκπρόσωπος της χώρας για τη Eurovision 2022.

Δύο πολύ γνωστά προγράμματα

Μέσα από συνεργασία με εταιρία παραγωγής μουσικού τηλεοπτικού προγράμματος θα προκύψει ο εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision 2022. Το προτεινόμενο μουσικό πρόγραμμα θα πρέπει να έχει ήδη προβληθεί στο Ισραήλ ή παγκόσμια. Σήμερα τα 2 προγράμματα που προτάθηκαν είναι το HaKokhav HaBa (The Next Star) της εταιρίας Sagittarius και το The X-Factor του Network.

Το HaKokhav HaBa (L’Erovizion) του καναλιού Keshet 12 υπήρξε το σόου από το οποίο αναδείχτηκαν οι εκπρόσωποι του Ισραήλ από το 2015 ως και το 2020. Μάλιστα ανέδειξε και τη νικήτρια της Eurovision 2018, Netta Barzilai με το Toy.

Το The X-Factor, γνωστό παγκοσμίως, έχει κάνει στο Ισραήλ ήδη τρεις σεζόν μέσα από το κανάλι Reshet: 2013-14, 2015 και 2017-18. Μάλιστα στην 3η σεζόν νικήτρια αναδείχτηκε η φετινή εκπρόσωπος του Ισραήλ, Eden Alene. Αναμένεται και 4η σεζόν για το 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας euromix.co.il, η Netta Barzilai πρόκειται να διατελέσει κριτής στην επερχόμενη σεζόν του The X-Factor. Συν το γεγονός ότι το κανάλι Reshet προσπαθεί με κάθε τρόπο να αναδείξει το σόου φέρνοντας και τον γνωστό Simon Cowell ως κριτή. Αυτό ενδεχομένως να σημαίνει ότι θα προτιμηθεί αυτό το σόου.

Όροι

Η εταιρία παραγωγής που θα κερδίσει θα πρέπει να αναλάβει εξολοκλήρου τα έξοδα τόσο του τηλεοπτικού προγράμματος όσο και της ισραηλινής αποστολής. Ο τρόπος ανάδειξης του νικητή θα καθοριστεί επίσης από της εταιρία.

Μείνετε σταθερά στον OGAE Greece για να ενημερώνεστε σχετικά με τον τρόπο επιλογής του Ισραήλ.

πηγή: euromix.co.il

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ