ΙΣΡΑΗΛ: Επιλογή καλλιτέχνη μέσω του The X-Factor για τη Eurovision 2022!

Ο εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision 2022 θα επιλεγεί, όπως όλα δείχνουν, μέσω του γνωστού τηλεοπτικού σόου The X-Factor. Ήταν η εταιρία παραγωγής τηλεοπτικών σόου που κέρδισε τον διαγωνισμό ο οποίος είχε προκηρυχτεί πριν λίγο καιρό. Η εκπομπή HaKokhav HaBa (The Next Star) ήταν επίσης υποψήφια, ωστόσο δεν επικράτησε.

Το The X-Factor, γνωστό παγκοσμίως, έχει κάνει στο Ισραήλ ήδη τρεις σεζόν μέσα από το κανάλι Reshet: 2013-14, 2015 και 2017-18. Μάλιστα στην 3η σεζόν νικήτρια αναδείχτηκε η φετινή εκπρόσωπος του Ισραήλ, Eden Alene. Αναμένεται και 4η σεζόν για το 2021.

Γνωστά ονόματα στο πάνελ κριτών

Σύμφωνα με πληροφορίες από το euromix.co.il, το κανάλι Reshet έψαχνε τρόπους για να αναλάβει την επιλογή του εκπροσώπου του Ισραήλ στη Eurovision. Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, φέτος του δόθηκε η χρυσή, καθώς φαίνεται, ευκαιρία να αναλάβει αυτό το έργο. Σημαντικό ρόλο σ’ αυτό έδωσε το γεγονός ότι μεταξύ των κριτών της εκπομπής θα βρίσκονται ο πασίγνωστος Simon Cowell και η νικήτρια της Eurovision 2018, Netta Barzilai, οι οποίοι θα αναλάβουν και τον ρόλο μέντορα των τραγουδιστών που θα προκριθούν.

Η Eden Alene στο ισραηλινό The X-Factor τη σεζόν 2017-18

Για κάθε νέο σχετικά με την επιλογή του Ισραήλ στον Διαγωνισμό της Eurovision, μείνετε στον OGAE Greece.

πηγή: euromix.co.il

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ