ΙΣΡΑΗΛ: Γνωστά ονόματα στο X Factor!

Όπως είναι ήδη γνωστό, το Ισραήλ θα επιλέξει τον εκπρόσωπό του για τη Γιουροβίζιον 2022 μέσω του τηλεοπτικού ριάλιτι σόου The X Factor. Το ιδιωτικό κανάλι Reshet που έχει αναλάβει την παραγωγή του σόου, βρίσκεται σε συζητήσεις με πολύ γνωστά ονόματα της χώρας ώστε να συμμετάσχουν.

Sapir Saban

Σύμφωνα με άρθρο του Israel Hayom, σε διαπραγματεύσεις με το κανάλι βρίσκεται αυτήν τη στιγμή η 26χρονη Sapir Saban, νικήτρια του The Voice Israel 2017. Καλλιτέχνιδα που έχει στο ενεργητικό της 12 ραδιοφωνικές επιτυχίες και ένα προσωπικό άλμπουμ.

Το τελευταίο single της τιτλοφορείται Balagan (Χάος) και από τις αρχές Ιουνίου μετράει ήδη πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές:

Άλλα γνωστά ονόματα

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, 3 ακόμη γνωστά ονόματα της ισραηλινής μουσικής σκηνής ακούγονται ως υποψήφια για το X Factor:

  • Shimi Tavori – 68 ετών, ένας από τους πλέον γνωστούς τραγουδιστές της χώρας και πατέρας του επίσης γνωστού Ben-El Tavori. Έχει ήδη προσπαθήσει να εκπροσωπήσει το Ισραήλ στο παρελθόν, το 1985, το 1991 και το 1993.
  • Adi Cohen – 40 ετών, που ήρθε 3η στο Kokhav Nolad (A Star is Born). Κι αυτή έχει δοκιμάσει να εκπροσωπήσει τη χώρα το 2011.
  • Liron Lev – 38 ετών, τραγουδιστής και ηθοποιός που ήρθε 4ος στο X Factor το 2004.

Γνωστά ονόματα και στο πάνελ των κριτών

Την κρίση των υποψηφίων καλλιτεχνών θα επωμιστούν επίσης γνωστά ονόματα της χώρας:

  1. Netta Barzilai – η νικήτρια της Eurovision 2018 για λογαριασμό του Ισραήλ με το τραγούδι Toy
  2. Ran Danker – ηθοποιός, τραγουδιστής και μοντέλο
  3. Margalit Tzan’ani – τραγουδίστρια, συνθέτης και παρουσιάστρια της τηλεόρασης
  4. Aviv Geffen – μουσικός της ροκ, τραγουδιστής, τραγουδοποιός, παραγωγός δίσκων, keyboardίστας και κιθαρίστας
  5. Miri Mesika – τραγουδίστρια και ηθοποιός

Ο πασίγνωστος Simon Cowell που αρχικά επρόκειτο να βρίσκεται μεταξύ των κριτών, δυστυχώς αποχώρησε. Διαβάστε το σχετικό μας άρθρο ΕΔΩ.

πηγή: euromix.co.il, israelhayom.co.il

Για κάθε νέο σχετικά με την επιλογή του Ισραήλ για τη Γιουροβίζιον 2022, ο OGAE Greece θα σας κρατά πάντα ενήμερους!

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ