ΙΣΡΑΗΛ: Αυτή είναι η νέα επίσημη έκδοση του «Set Me Free»!

Στις 11.00 ώρα Ελλάδας δόθηκε στη δημοσιότητα το νέο επίσημο βίντεο κλιπ του Set Me Free της Eden Alene. Στο τραγούδι έγινε revamp όπως είχε ανακοινωθεί πριν λίγο καιρό. Δείτε και ακούστε εδώ την τελική και επίσημη μορφή της συμμετοχής του Ισραήλ:

Η αιτία

Η απόφαση για revamp της συμμετοχής του Ισραήλ στη Eurovision 2021 πάρθηκε μετά από αίτημα των δημιουργών του. Αυτό εξαιτίας της κριτικής που είχε δεχτεί το τραγούδι. Το αίτημα εγκρίθηκε από την Aroma Music, τη δισκογραφική εταιρία της Eden Alene και είχε την υποστήριξη του KAN.

Οι συντελεστές

Το τραγούδι Set Me Free έγραψαν οι Amit Mordechai, Ido Nezer, Noam Zaltin και Ron Carmi.

Το Ισραήλ θα εμφανιστεί στο 2ο μισό (θέσεις 9-17) του 1ου ημιτελικού της Eurovision 2021 στις 18 Μαΐου.

This poll is no longer accepting votes

Πώς βαθμολογείτε τη νέα έκδοση της συμμετοχής του Ισραήλ στη Eurovision 2021 "Set Me Free"; / How do you rate the new version of the Israeli entry in Eurovision 2021 "Set Me Free"?
Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εμένα πάντως μου άρεσε λίγο περισσότερο η προηγούμενη version, δεν μου αρέσει πλέον το ρεφρέν. Επίσης, δεν μου αρέσει το υφάκι που έχει φέτος στα video clip της, δεν ξέρω αν την έχει δει κάπως λόγω της επιτυχίας που είχε το Feker Libi, αλλά μου βγάζει κάτι πολύ δήθεν και υπεροπτικό, κάτι που δεν είχε πέρσυ, δεν ξέρω ίσως είναι και η ιδέα μου; Κρίμα πάντως γιατί το Feker Libi ήταν από τα αγαπημένα μου πέρσυ.

  2. Δεν νομιζω οτι ηταν και πολυ πετυχημενο το revamp. Θα μπορουσαν να ειχαν ειχαν προσθεσει κατι στην ενορχηστρωση ή να αλλαζαν λιγο την μελωδια για να γινει πιο δυναμικο αλλα με αυτο που εκαναν νομιζω εγινε χειροτερο και ακουγεται λες και ειναι καραοκε και πρεπει να τραγουδισεις εσυ απο πανω το ρεφρεν. Το καλυτερο revamp που εχει κανει το ισραηλ παντως γιατι το συνηθιζει τα τελευταια χρονια ηταν το 2016 με διαφορα.

  3. Revamp πάνω στο revamp και το αποτέλεσμα τίποτα. Άλλαξε λίγο ο ρυθμός των ρεφρέν αλλά δεν το λές και σαρωτικό revamp ή “εντελώς διαφορετικό τραγούδι”. Άτυχο φέτος το Ισραήλ, πέρυσι πήγαινε καρφωτά για πρόκριση, φέτος (προς το παρόν) μου φαίνεται πιο πιθανός ο αποκλεισμός παρά η πρόκριση, απλά κρατάω και μια επιφύλαξη για καλό live

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ