ΙΣΡΑΗΛ: Απόψε η ώρα της αλήθειας!

Εικόνα: KAN

Ήρθε η ώρα να μάθουμε με ποιο τραγούδι θα ταξιδέψει στο Ρότερνταμ η Eden Alene. Απόψε στις 21:15 (τοπική και ώρα Ελλάδας) από το κρατικό κανάλι KAN 11, θα προβληθεί η εκπομπή HaShir Shelanu L’Erovizion (Το τραγούδι μας για τη Γιουροβίζιον) με παρουσιάστρια τη Lucy Ayoub. Σ’ αυτήν θα ανακοινωθεί ποιο τραγούδι κέρδισε την ψηφοφορία του κοινού που ξεκίνησε στις 19 Ιανουαρίου και λήγει σήμερα στις 21:00, 15 λεπτά πριν την εκπομπή.

Τρία τραγούδια που επιλέχτηκαν ανάμεσα σε 9 και τέθηκαν στην κρίση του κόσμου διακδικούν τη νίκη. Η ψηφοφορία διεξήχθη αποκλειστικά μέσω application του KAN και δικαίωμα ψήφου είχαν μόνο οι κάτοικοι του Ισραήλ.

Στην εκπομπή η Eden Alene δεν θα ερμηνεύσει ζωντανά τα υποψήφια τραγούδια της. Θα προβληθούν τα βίντεο κλιπ και θα αποκαλυφθούν οι δημιουργοί τους. Επίσης, δεν θα υπάρξει επιτροπή για να ψηφίσει τα τραγούδια. Απλά θα ανακοινωθεί ο νικητήριος τίτλος.

Τα υποψήφια τραγούδια:

  1. La La Love
  2. Set Me Free
  3. Ue La La

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ